Hvordan forsikrer vi os som sammenbragt familie?

Det er vigtigt at være forsikret, hvis uheldet er ude. Det gælder, uanset om der er tale om tyveri, sygdom eller at bilen får en skade. Men hvordan forholder du til spørgsmålet om forsikring i en sammenbragt familie?

Der findes mange typer af forsikring, som dækker forskellige behov – indboforsikring, ulykkesforsikring, bilforsikring, rejseforsikring og tandforsikring for blot at nævne de typiske. 

Når I flytter sammen som sammenbragt familie, er det en god idé at tage kontakt til jeres forsikringsselskab. De kan give jer den korrekte rådgivning, så forsikringerne passer til jeres behov. Herunder følger en kort gennemgang af de typiske forsikringstyper. 

Indboforsikring 
Indboforsikring dækker typisk over ejendele, som bliver stjålet i forbindelse med indbrud i en aflåst ejendom, under et røveri og typisk også ejendele, der beskadiges ved brand, vandskade og hærværk. Forsikring af andre ejendele såsom cykeldækning kan være en tilvalgsdækning hos visse forsikringsselskaber. 

Ulykkesforsikring
Ulykkesforsikring dækker fx, hvis du ved uheld påfører en anden person eller dennes ejendele skade.

Rejseforsikring
Rejseforsikring dækker dig, hvis du oplever pludselig sygdom med behov for hospitalsbesøg, mens du er på rejse i udlandet. 

Bilforsikring
Bilforsikring består typisk af en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring. Ansvarsforsikringen dækker, hvis du forvolder skade på andre mennesker, mens du kører i bil. Den dækker ikke skader på dig selv. Kaskoforsikringen dækker derimod din egen bil ved et uheld – herunder materiel skade forårsaget af påkørsel, sammenstød eller parkering. Kaskoforsikringen gælder typisk også i tilfælde af tyveri, røveri eller brand. 

Alliance med Nykredit Forsikring

Nybolig samarbejder med Nykredit og derfor også Nykredit Forsikring. 

Hos Nykredit Forsikring gælder det, at et delebarn i en sammenbragt vil være dækket af indboforsikringen, så længe barnet ledsager den forældre, der står som forsikringstager. Dog er det nødvendigt at tegne ulykkesforsikring for hver person i familien, og børn i sammenbragte familier vil således ikke være dækket af forsikringstagerens ulykkesforsikring.

I kender bedst jeres behov

Jeres forsikringer skal passe til det sted, hvor I befinder jer i livet. Nykredit Forsikring kan hjælpe med at skræddersy en forsikringspakke, som passer godt til jeres sammenbragte familie. Deres rådgivere sidder klar til at hjælpe jer.

Læs mere om Nykredit Forsikring

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.