Kom godt videre til den næste bolig

Det kan være nødvendigt at finde en ny bolig, hvis en i familien rammes af alvorlig sygdom, og man derfor står med nye behov. Med Nybolig Match kan Nybolig hjælpe dig videre – hurtigt og nemt. 

Det behøver ikke at være omfattende og enormt tidskrævende at købe ny bolig. Nybolig har udviklet et koncept, som kan lette processen enormt for dig, der mangler tid og overskud i hverdagen til at finde den helt rigtige bolig. 

Vi baner vejen for din drømmebolig

Med Nybolig Match kan du fortælle din lokale Nybolig-mægler om dine ønsker til drømmeboligen. Så står vores mæglere for det benarbejde, der ligger i at gennemsøge markedet til fulde.

Nybolig Match sikrer dig en dybdegående indsats, da vores mæglere som led i processen også kontakter andre mæglere for at afdække mulighederne for at handle boliger, der endnu ikke bliver markedsført – de såkaldte skuffesalg. 

Sagt på en anden måde – du kommer forrest i køen med Nybolig Match. 

Processen består af fire trin:

  1. Du sætter ord på dine drømme og behov
  2. Nyboligs mægler filtrerer markedet efter dine kriterier og præsenterer dig for udvalget
  3. Vores mægler tager ud og ser en række boliger
  4. Du kommer med på fremvisning af de mest relevante boliger med mægleren som din personlige guide

Læs mere om Nybolig Match

Genvej i en krævende hverdag

Nybolig Match er den perfekte løsning for dig, der ønsker en nem og bekvem boligsøgning. Det kan fx være tiltrængt, hvis du har meget at se til på grund af sygdom i familien. Adgangen til skuffesager gennem Nybolig Match giver dig en unik plads i køen, og du vil således have ideelle betingelser for at komme hurtigt videre. 

Som tillæg til Nybolig Match tilbyder Nybolig også køberrådgivning. Her tjekker vi alle juridiske dokumenter og berigtiger boligkøbet, så du er sikret de bedste vilkår. Vi kan naturligvis også hjælpe dig prisforhandling, så du ikke betaler mere end nødvendigt.

Nybolig Match er især relevant, hvis du tænker at flytte til en anden landsdel, du måske ikke kender det store til. Her sparer mæglerens forarbejde dig for en masse planlægning og kørsel til et væld af fremvisninger. Med mæglerens grundige forberedelser vil disse typisk kunne klares på en dag.

Ønsker du at starte boligjagten, så kontakt din lokale mægler.

Kontakt din lokale Nybolig-mægler

Indlæser...
Nye boligskatter i 2024 - prøv vores skatteberegner og se, hvad de betyder for dig. Prøv her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.