Vi fandt en bolig med hjerterum og plads til vores børn

Den rigtige bolig danner et godt grundlag for at skabe et harmonisk familieliv. Det gælder ikke mindst for en sammenbragt familie som Jens og Katrines.

 

Da vi mødte hinanden tilbage i 2016 var vi slet ikke i tvivl om, at vi skulle være kærester. Vi skulle starte noget nyt sammen. Der var en del ting, der skulle gå op, før vi kunne få overblik over økonomi og muligheder. Katrines lejlighed skulle sælges, og Jens’ lejebolig skulle istandsættes og opsiges. 

Gode råd til økonomien, når familien er sammenbragt

Når der er børn med ind i et forhold, så er det definerende for valget af bolig. Både boligens størrelse og indretning - men også den geografiske placering. Vi ville selvfølgelig gerne finde vores drømmehus, men det allervigtigste var hensynet til børnene, der allerede havde etableret sig med skole, venner og sportsaktiviteter i Værløse, hvor deres mor også bor. Derfor var vores søgefokus indsnævret netop hertil.

Skal du bygge om- eller til?

Vi ville selvfølgelig gerne finde vores drømmehus, men det allervigtigste var hensynet til børnene, der allerede havde etableret sig med skole, venner og sportsaktiviteter.
Katrine og Jens

Beliggenhed var vigtigt for os 

Vi startede med at byde på et håndværkertilbud, som vi ikke fik. Det var egentlig heldigt, for det fik os til at tænke over, hvad det i egentlig var, vi ledte efter i en bolig. I virkeligheden forsøgte vi at have hverdagen i fokus. Derfor definerede vi, hvilke kriterier, der var vigtige for os.  

Vi prioriterer det, at have kort afstand til S-toget, højt, så vejen til og fra arbejde bliver så kort og ligetil som muligt. Derudover sætter vi pris på at bo tæt på indkøbsmuligheder, så vi ikke behøver starte en bil, hvis vi kun mangler en liter mælk. 

Bolig med plads til vores børn 

Vi forelskede os hurtigt i et hus, der til fulde levede op til vores drømme. Det var selvfølgelig vigtigt for os, at der var et værelse til hvert af børnene, og med en høj kælder med et stort ungdomsrum, stod det klart for os, at vi havde fundet vores drømmebolig. Generelt er der rigtig gode kvadratmeter i kælderen, som er ren bonus for os.

Går du med overvejelser om at købe ny bolig?

Tjek vores boligberegner

Boligen kom slet ikke til sin ret i salgsopstillingen fra mægleren, så vi havde egentlig ikke høje forventninger, da vi troppede op til fremvisning. Men vi var solgt på stedet, og i dag nyder vi vores hus, som vi sætter vores eget præg på. Haven er en herlig oase med træterrassen i centrum for familiemiddage mens børn og legekammerater hopper i trampolinen. 

Siden vi overtog huset i 2018, har vi udvidet familien med et fælles barn. Så næste projekt bliver formentlig en tilbygning – men rammen er helt på plads. 

Står I med nogle af de samme overvejelser som Jens og Katrine, kan I få inspiration her til, hvordan I kan komme videre. 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.