Skilsmissen kan give en frisk start

En skilsmisse vender pludseligt op og ned på livet. For Camilla gav skilsmissen anledning til at se fremad og skabe et nyt liv, som giver plads til de ting, der er vigtigst for hendes to børn og hende selv.

Lige nu befinder jeg mig i en ventefase. Jeg venter på, at det hus, jeg havde sammen med min eksmand, bliver solgt. Vi gik fra hinanden for omkring et år siden, men jeg bliver efter planen boende, indtil huset bliver solgt.

Vi har to børn sammen på henholdsvis to og tre år, så det er klart, at der følger en del planlægning med sådan en skilsmisse.  

Mine boligdrømme med børnene i fokus

Vi boede sammen på en landejendom med meget jord lidt uden for Varde. Det skal jeg ikke have igen, når jeg flytter denne gang.

Når vores hus bliver solgt, vil jeg gerne flytte til et sted, der ikke skal gennemrenoveres. Det skal være et sted, der ikke trænger meget andet end maling og den slags tilpasninger - og jeg vil helst ikke bo dyrt. Så vil jeg hellere kunne tage ud at rejse og hygge mig med mine børn.

Det skal være et sted, der ikke trænger meget andet end maling og den slags tilpasninger –
og jeg vil helst ikke bo for dyrt. Så vil jeg hellere kunne tage ud at rejse og hygge mig med mine børn.
Camilla

Få hjælp til overblikket over økonomien

Det bedste for mine børn

Jeg går selvfølgelig og håber, at huset bliver solgt hurtigst muligt, så jeg kan komme videre. Men selvom jeg gerne vil flytte i noget nyt, skal det helst gerne være i nærheden af det område, vi bor i nu. Det skal helst ikke gå ud over børnene. Jeg kunne godt tænke mig et hus med have til, så de kan nyde frisk luft og udendørs liv.

Er du på udkig efter en ny bolig, der passer dine nye behov?

Er du på udkig efter ny bolig efter en nylig skilsmisse? Så har du nok brug for at vide, hvor meget du kan låne for til købet. Bliv klogere på Nykredits hjemmeside. 

Prøv Nykredits låneberegner

Står du med nogle af de samme overvejelser som Camilla? Kom godt videre ved at tage kontakt til din nærmeste Nybolig-mægler.

Find din lokale Nybolig mægler

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.