Vi bygger det sommerhus vi drømmer om

En smuk skovgrund på Møn skal danne rammerne om Thomas og Charlottes nye sommerhus. De bygger det fra bunden for at få lige præcis det hus, de drømmer om - samtidig kan de spare lidt.

Vi er omsider kommet i den heldige situation, hvor vi både har mere tid og større økonomisk overskud, end dengang vores børn var små. Nu er de teenagere, og den ældste er faktisk tæt på at flytte hjemmefra.

Et eller andet sted har vi begge altid haft en drøm om at eje vores eget sommerhus, fordi vi som børn selv holdt ferie i vores bedsteforældres sommerhus. Det var nogle fantastiske ferier. Nu kunne vi godt tænke os selv at skabe rammerne om nogle uforglemmelige stunder med familien i et sommerhus, som vi selv ejer. Vi kunne også godt tænke os et neutralt sted at samle familien i weekender, ferie og højtider.

Økonomi, kvadratmeter og beliggenhed

Men vi har også opdaget, at der er mange forskellige ønsker i familien, som vi nok ikke kan efterkomme alle sammen. Der er selvfølgelig også det økonomiske aspekt. Hvor meget kan vi købe for? Hvor stort skal det være, og hvor skal det overhovedet ligge?

Nu kunne vi godt tænke os selv at skabe rammerne om nogle uforglemmelige stunder med familien i et sommerhus, som vi selv ejer.
Thomas & Charlotte 

Undersøg, hvor meget du kan købe for

Købte grund for at bygge selv

Vi kunne godt lide charmen ved Møn og området omkring Sydsjællands østkyst, så vi kiggede på en række sommerhuse der. Men efter grundig overvejelse satte vi os for at købe en byggegrund og bygge selv. 

Det kan vi gøre, fordi jeg har håndværkerbaggrund, og fordi vi har flere i familien også kan hjælpe til med den slags projekter. Samtidig fandt vi ud af, at vi kunne få noget nyere, lækrere og mere energivenligt ved at bygge selv. 

Undersøg dine muligheder for at låne til byg-selv projekter

Drømmer du også om sommerhus?

Kan du genkende Thomas og Charlottes overvejelser og dilemmaer, og går du også i sommerhustanker? Så kan du få inspiration til at komme videre her.

Se sommerhuse til salg

Thomas og Charlotte

Espergærde

Thomas og Charlotte er begge 46 år og bor sammen med
deres tre børn i Espergærde, som ligger to timers kørsel fra
deres nye sommerhusgrund på Møn.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.