1 / 28

+ 25

Solgt
Solgt

Vigerslev Allé 258 2500 Valby

Rækkehus 132 m2 - kr.
Fakta om boligen
Rækkehus
-
Boligareal: 132 m²
Kælderstørrelse: 28 m²
Stue/Værelser: 4/1
Bygget/Ombygget: 1939
Grundstørrelse: 241 m²
Energimærke:

Lyst og flot rækkehus på mange etagemeter!

Med nordvestvendt terrasse og stor grøn have er dette hjemmet, hvor du kan skabe uforglemmelige øjeblikke! Flot rækkehus på hele 152 veldisponerede etagemeter fordelt på 3 etager. Ejendommen er blevet omhyggeligt vedligeholdt med bl.a. tag fra 2008 og skiftede vinduer, der sikrer en sund og energieffektiv bolig.


Når du træder indenfor, vil du straks blive mødt af den gennemrenoverede stueetage, hvor den termostatstyrede gulvvarme sikrer en behagelig temperatur på ethvert tidspunkt af året og sikrer ultimativ komfort. De store glaspartier i den lyse opholdsstue giver en behagelig atmosfære og åbner op til haven - herude kan du nyde sommeraftenerne på enten den hyggelige terrasse eller med aktiviteter på græsarealet. I forlængelse af stuen findes et nyere køkken, holdt i flotte og kontrastfulde mørke nuancer, og tilbyder masser af plads til madlavning. I stueplan findes ligeledes lyst soveværelse. Trappen fører dig op til første sal, hvor loftet løfter sig i en imponerende højde. Her finder du tre værelser, hvoraf to af dem er sjældent rummelige og med plads nok til at udfolde dig kreativt eller slappe af i ro og fred. Det store, lyse badeværelse tilbyder god bruseplads - endnu et badeværelse findes i kælderen. Kælderen er også udstyret med gulvvarme og et ekstra badeværelse kombineret med et praktisk bryggers samt et disponibelt rum. Fra ejendommen får du tilmed direkte udgang til grønt område med legepladser og boldbane


På Vigerslev Allé 258 vil du nyde godt af sin nærhed til motorvejsnettet, hvilket gør transport til og fra byen let og problemfri. Med Vigerslev Allé Station inden for gåafstand tilbydes hurtig adgang til offentlig transport via tog, ideelt til pendling eller byens udforskning. Naturskønne omgivelser ved Vigerslevparken er let tilgængelige, perfekte til afslappende gåture og friluftsaktiviteter. Valby Centrums livlige atmosfære og cafékultur kan nemt nås langs Langgade, hvilket tilføjer en ekstra dimension til områdets charme. Derudover er der gode institutionstilbud i nærheden, hvilket gør det til et ideelt sted for en bred vifte af beboere. Vigerslev Allé 258 tilbyder således en attraktiv balance mellem bylivets bekvemmeligheder og naturens skønhed.

Gode grunde til at købe boligen
1
Solrig terrasse & have
2
Flot køkken
3
Gulvvarme i stueplan+kælder

Økonomien i boligen

Kontantpris -
Ejerudgift pr. md. -
Udbetaling -
Brutto ekskl. ejerudgift -
Netto ekskl. ejerudgift -

Kontakt

Kontakt

Jonas Hagmann Kristoffersen

Indehaver
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
148 m
Indkøb:
155 m
Daginstitution:
101 m
Skole:
429 m
Sport og fritid:
372 m
Sundhed:
545 m
Ladestandere:
135 m
Lynladere:
228 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.800 kr./md.
Børnehave 2.120 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.