• Set udefra
  • Set udefra
  • Set udefra
  • Set udefra
  • Plantegninger
  • Set udefra
  • Set udefra
  • Set udefra
  • Set udefra

P. Heises Vej 14B 8000 Aarhus C

Rækkehus 164 m2 13.000.000 kr.
Fakta om boligen
Rækkehus
13.000.000
Boligareal: 164 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/4
Bygget/Ombygget: 1985/1997
Grundstørrelse: 0 m²
Energimærke:

260 MODERNISEREDE KVM. - SUBLIM BELIGGENHED VED MINDEPARKEN

Når beliggenheden kommer i første række, kommer man i Aarhus ikke uden om en vej, som P. Heises Vej, Det er vel et af de mest attraktive steder i byen, da man her kan kombinerer alt det gode, som man kun kan drømme om i hverdagen. Her bosætter man sig blot en gåtur fra Aarhus C og alle dets fornødenheder, med stranden, Tangkrogen og Marselisborg Lystbådehavn lige nedenfor. Og ikke mindst med Mindeparken, som nærmeste nabo, hvilket gør at kravet til egen have for de fleste ikke vil være så stort, da man har de skønne grønne omgivelser i Mindeparken lige på den anden side af hækken.

Efter sælger overtog ejendommen for ca. 3 år siden, er ejendommen blevet gennemrenoveret såvel inde som ude, således har man opdateret ejendommen hele vejen rundt, så den fremstår lige til at flytte ind i for jer som kommende ejere. Og I kommer til en ejendom, hvor der er virkelig meget plads, da der bydes på hele 164 bolig kvm. i de to øverste plan, samt en rigtig god underetage i fuld boligkvalitet med ca. 100 ekstra kvm.

Husets indretning er utrolig spændende og I vil opleve en bolig hvor lysindfaldet er et af de helt store nøgleord. Det fornemmer man allerede ved ankomsten i entreén, hvor de store ovenlys vinduer kaster et dejligt lys til rummet. Her er flotte lysegrå klinker med gulvvarme, en flot klinke, som er gennemgående for huset - et par trin oppe mødes I af husets badeværelse, der er gennemrenoveret og med flot snedkermøbel. I alrummet er flotte egetræsgulve og egetræ er et gennemgående element i huset, som både udstråler kvalitet og giver huset et varmt udtryk. I alrummet er et ældre Bo Form køkken, som er blevet opdateret med snedker lavet fronter og ny stål bordplade, således køkkenet fremstår som nyt. Her er god plads til spisebordet og en direkte udgang til terrassen, som ligger direkte mod syd. I stueetagen er yderligere et soveværelse, samt et værelse i forlængelse heraf, som er oplagt som walk-in, kontor eller babyværelse.

Den flotte trappe føre til første salen, hvor man har en helt eminent udsigt over Mindeparken og et lysindfald som sjældent opleves, da tagfladen mod syd udgøres af et stort vinduesparti, hvor lyset vælter ind. Indretningen er med en hyggelig stue og så er der etableret et ekstra rum. I stuen er radiatorerne flot skjult af radiatorskjulerne i egetræ, som er bygget sammen med det indbyggede skrivebord. Husets underetage er højloftet og yderst anvendelig. Her er et stort bryggers, samt to store og disponible rum, som fremstår som den øvrige del af boligen, med flotte egetræsgulve, hvide vægge og lofter.

Ved ankomsten til ejendommen er dobbelt carport, skur og adgang til haven, som er let anlagt og med to gode træterrasser, så der altid kan findes både sol og skygge.

En helt fantastisk bolig hvor beliggenheden ikke bliver bedre!

Gode grunde til at købe boligen
1
Fantastisk beliggenhed i Komponistkvarteret
2
Mindeparken som nærmeste nabo
3
Flot lysindfald i boligen

Økonomien i boligen

Kontantpris 13.000.000
Ejerudgift pr. md. 6.668
Udbetaling 650.000
Brutto ekskl. ejerudgift 74.573
Netto ekskl. ejerudgift 60.072

Kontakt

Kontakt

Peter Dybvad

Indehaver, Ejendomsmægler og valuar
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
250 m
Indkøb:
1,62 km
Daginstitution:
607 m
Skole:
513 m
Sport og fritid:
920 m
Sundhed:
1,3 km
Ladestandere:
677 m
Lynladere:
2,03 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Århus Kommune

INDBYGGERE

367.095

GRUNDSKYLD

6,000‰

KOMMUNESKAT

24,52%

SKOLER

45

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.687 kr./md.
Børnehave 2.032 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.