Nybolig Højbjerg

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Rosenvangs Allé 106
8270 Højbjerg
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Søndag:
 • Det siger udvalgte kunder:
  Sælger af Holme Parkvej 5
  Tusind tak for super god behandling og et virkelig professionelt og optimalt salgsforløb. Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer, selvom det blev kort med et salg indenfor få uger. De bedste anbefalinger herfra til andre der overvejer at sælge.
  Sælger af Holme Parkvej 5
 • Det siger udvalgte kunder:
  Sælger af Elverdalsvej 76
  Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har været enormt glade for forløbet fra start til slut. Vi følte os i kyndige, professionelle og venlige hænder hele vejen igennem. Det blev så en kortere proces, end vi havde forventet, men det er jo bare en fordel. Tak for godt samarbejde, god hjælp og rådgivning undervejs!
  Sælger af Elverdalsvej 76
 • Det siger udvalgte kunder:
  Sælger af Fredensgårdsvej 28
  Samarbejdet med vores mæglere har været fortræffeligt. Først salget af vores hus og derefter køb af ny bolig. Tak til Nybolig.
  Sælger af Fredensgårdsvej 28

Din lokale ejendomsmægler i Højbjerg, Mårslet og Tranbjerg

 

’Nybolig Højbjerg’ er én af i alt tre Nybolig-forretninger under samme ejerskab, og beliggende i den nordlige del af Højbjerg tæt på de smukke naturomgivelser i Marselisborg.

 

Forretningen har en synlig placering, og vi tilbyder alle vores kunder at få deres boliger vinduesudstillet. Samtidig kan vi tilbyde vores kunder gratis parkering lige ved forretningen.

 

For os er ethvert boligsalg en unik oplevelse og skal derfor behandles som sådan. I praksis betyder det, at du som sælger vil opleve en personlig og nær kontakt med vores mæglere, som alle gør en dyd ud af, at sætte sig grundigt ind i din livssituation.

 

Det er vores erfaring, at det giver det bedste grundlag at rådgive dig ud fra – og at det frem for alt sikrer dig et godt resultat. Når du sælger bolig via os, kan du derfor trygt regne med, at vi tager os tid til at gennemgå hele salgsprocessen med dig.

 

Få hjælp til dit boligsalg

 

Vores stærke lokalkendskab kombinerer vi med et både seriøst, effektivt og ikke mindst realistisk stykke salgsarbejde. Denne tilgang anser vi for afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos ’Nybolig Højbjerg’ er vi altid parate til at hjælpe dig. Og vi giver gerne et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for – men først og fremmest en realistisk vurdering.

 

På baggrund af dine ønsker til boligsalget, udarbejder vi i tæt samarbejde med dig en detaljeret handlingsplan. Derudover bliver du tildelt en personlig ejendomsmægler, som står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med salgsprocessen. På den måde er du sikret et godt overblik over hele salgsprocessen samt kompetent rådgivning fra start til slut.

 

Synergi på tværs af vores forretninger

 

Hos ’Nybolig Højbjerg’ arbejder vi tæt sammen med vores øvrige Nybolig-forretninger i nærområdet, hhv. ’Nybolig Viby – Stavtrup’ og ’Nybolig Galten – Skovby – Harlev’.

 

Sammen arbejder vi målrettet for at sikre, at synergieffekten af tre forretninger med samme ejerkreds, kommer vores kunder til gode. Det er netop vores ambition, at det skal sikre dig så gode betingelser som muligt, hvad enten du skal købe, sælge eller begge dele.

 

Filosofien bag vores tre forretninger er, at de bliver drevet som ét firma med faste kontaktpersoner, der er tilkoblet hver sit markedsområde. På den baggrund kan vi agere lokalkendte i alle vores områder og servicere købere og sælgere bedst muligt.

 

Da vi spænder over et stort område – lige fra Aarhus til den anden side af Galten – giver det os samtidig den fordel, at vi lettere kan fastholde vores købere og øge sandsynligheden for god aktivitet over for vores sælgere.

 

Dit boligsalg starter her

 

Hos ’Nybolig Højbjerg’ søger vi altid nye ejendomme til salg. Når først du har valgt at samarbejde med os, kan du herefter trygt overlade resten af arbejdet til os. Vi tager os af alting i relation til dit boligsalg. Du får i den forbindelse også glæde af følgende:

 

 • Tre forretninger – ét salær
 • Gratis salgsvurdering
 • Altid konkurrencedygtige omkostninger
 • Solgt eller gratis: Du betaler kun for salgsarbejdet og markedsføringen, når og hvis din bolig bliver solgt.
 • Ingen opstartsomkostninger til Nybolig – kun betaling af tilstandsrapport, el-tjek og energimærke
 • Stor geografisk dækning af Viby, Stavtrup, Højbjerg, Mårslet, Tranbjerg, Harlev og Galten

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 31730163

Læs mere om Nybolig Højbjerg

Realkreditinstitut
 • Nykredit A/S og Totalkredit A/S
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank A/S og pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit
Forsikringsselskab
 • Codan
 • Frida
 • Gjensidige og Willis/Dansk Boligforsikring
Andre
 • Diverse pengeinstitutter og med NRGI Elsalg A/S
 • Ørsted Salg & Service A/S og Strømlinet A/S om henvisning af kunder og modtager betaling for det.
Finansiering
 • Nykredit A/S
 • Totalkredit A/S
 • Nykredit Bank og Totalkreditsamarbejdende pengeinstitutter
Forsikring
 • Codan
 • Gjensidige og Willis/Dansk Boligforsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.