Nybolig Højbjerg

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Rosenvangs Allé 106
8270 Højbjerg
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Søndag:
 • Det siger udvalgte kunder:
  Sælger af Skåde Højgårdsvej 28
  Oplevelsen har været 10/10, hertil kommer venlige, imødekommende og positive partnere, mæglere og øvrige medarbejdere. 
  Sælger af Skåde Højgårdsvej 28
 • Det siger udvalgte kunder:
  Sælger af Oddervej 171, st., 8270 Højbjerg
  Godt forløb lige fra start, hvor den rigtige strategi blev lagt, hvilket førte til god aktivitet, fremvisninger og et salg efter kort tid. Gennemsigtig kommunikation i øjenhøjde hele vejen igennem. Stor anbefaling af hele holdet fra Nybolig Højbjerg herfra.”
  Sælger af Oddervej 171, st., 8270 Højbjerg

Din lokale ejendomsmægler i Højbjerg, Mårslet og Tranbjerg

Nybolig Højbjerg er én af i alt tre Nybolig-forretninger under samme ejerskab, og beliggende i den nordlige del af Højbjerg tæt på de smukke naturomgivelser i Marselisborg.

Forretningen har en synlig placering, og vi tilbyder alle vores kunder at få deres boliger vinduesudstillet. Samtidig kan vi tilbyde vores kunder gratis parkering lige ved forretningen.

For os er ethvert boligsalg en unik oplevelse og skal derfor behandles som sådan. I praksis betyder det, at du som sælger vil opleve en personlig og nær kontakt med vores mæglere, som alle gør en dyd ud af, at sætte sig grundigt ind i din livssituation.

Det er vores erfaring, at det giver det bedste grundlag at rådgive dig ud fra – og at det frem for alt sikrer dig et godt resultat. Når du sælger bolig via os, kan du derfor trygt regne med, at vi tager os tid til at gennemgå hele salgsprocessen med dig.

Få hjælp til dit boligsalg

Vores stærke lokalkendskab kombinerer vi med et både seriøst, effektivt og ikke mindst realistisk stykke salgsarbejde. Denne tilgang anser vi for afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Nybolig Højbjerg er vi altid parate til at hjælpe dig. Og vi giver gerne et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for – men først og fremmest en realistisk vurdering.

På baggrund af dine ønsker til boligsalget, udarbejder vi i tæt samarbejde med dig en detaljeret handlingsplan. Derudover bliver du tildelt en personlig ejendomsmægler, som står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med salgsprocessen. På den måde er du sikret et godt overblik over hele salgsprocessen samt kompetent rådgivning fra start til slut.

Synergi på tværs af vores forretninger

Hos Nybolig Højbjerg arbejder vi tæt sammen med vores øvrige Nybolig-forretninger i nærområdet, hhv. Nybolig Viby – Stavtrup og Nybolig Galten – Skovby – Harlev.

Sammen arbejder vi målrettet for at sikre, at synergieffekten af tre forretninger med samme ejerkreds, kommer vores kunder til gode. Det er netop vores ambition, at det skal sikre dig så gode betingelser som muligt, hvad enten du skal købe, sælge eller begge dele.

Filosofien bag vores tre forretninger er, at de bliver drevet som ét firma med faste kontaktpersoner, der er tilkoblet hver sit markedsområde. På den baggrund kan vi agere lokalkendte i alle vores områder og servicere købere og sælgere bedst muligt.

Da vi spænder over et stort område – lige fra Aarhus til den anden side af Galten – giver det os samtidig den fordel, at vi lettere kan fastholde vores købere og øge sandsynligheden for god aktivitet over for vores sælgere.

Dit boligsalg starter her

Hos Nybolig Højbjerg søger vi altid nye ejendomme til salg. Når først du har valgt at samarbejde med os, kan du herefter trygt overlade resten af arbejdet til os. Vi tager os af alting i relation til dit boligsalg. Du får i den forbindelse også glæde af følgende:

 • Tre forretninger – ét salær
 • Gratis salgsvurdering
 • Altid konkurrencedygtige omkostninger
 • Solgt eller gratis: Du betaler kun for salgsarbejdet og markedsføringen, når og hvis din bolig bliver solgt.
 • Ingen opstartsomkostninger til Nybolig – kun betaling af tilstandsrapport, el-tjek og energimærke
 • Stor geografisk dækning af Viby, Stavtrup, Højbjerg, Mårslet, Tranbjerg, Harlev og Galten

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Højbjerg udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i hele landet.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse.

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg.

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om nogle af de mange projektbyggerier, som Nybolig står for salget eller udlejningen af, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen.

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 31730163

Læs mere om Nybolig Højbjerg

Realkreditinstitut
 • Nykredit A/S og Totalkredit A/S
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank A/S og pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit
Forsikringsselskab
 • Codan
 • Frida
 • Gjensidige og Willis/Dansk Boligforsikring
Andre
 • Diverse pengeinstitutter og med NRGI Elsalg A/S
 • Ørsted Salg & Service A/S og Strømlinet A/S om henvisning af kunder og modtager betaling for det.
Finansiering
 • Nykredit A/S
 • Totalkredit A/S
 • Nykredit Bank og Totalkreditsamarbejdende pengeinstitutter
Forsikring
 • Codan
 • Gjensidige og Willis/Dansk Boligforsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.