• Ejendommen
  • Ejendommen
  • Ejendommen
  • Ejendommen
  • Område
  • Område
  • Plantegninger
  • Ejendommen
  • Ejendommen
  • Ejendommen
  • Ejendommen
  • Område
  • Område

Rævebakken 11 9760 Vrå

Rækkehus 117 m2 1.995.000 kr.
Fakta om boligen
Rækkehus
1.995.000
Boligareal: 117 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/3
Bygget/Ombygget: 2023
Grundstørrelse: 577 m²
Energimærke:

Nye dobbelthuse/rækkehuse - klar til indflytning 2024/25 - NB modelfoto

Velkommen til denne 117 m2 halvdel af "nybygget" dobbelthus/rækkehus, der giver dig tilhørende carport med redskabsrum (PROJEKTHUS).

Boligen er indrettet i 1 plan med entréen/bryggers, der samtidig giver dig adgang til lyst køkken-alrum som er med udgang til overdækning, der gør førstehåndsindtrykket lyst og indbydende. Entréen/bryggers byder på skabsplads samt vaskemuligheder. Fra entréen har du adgang til husets hjerte. I midten af huset finder du køkken-alrum samt opholdsstue i ét. Begge med gode vinduer, der sørger for et godt lysindfald i hele rummet. Herfra har du adgang til badeværelse med bruseniche og walk-in. Ligeledes er der adgang til husets hele tre gode værelser.

Du får udgang til have fra dagligstuen samt udgang i enden af det skønne åbne køkken-alrum, der skaber glidende overgang til spisesektionen med plads til et stort spisebord til middagsgæster.

Ejendommen:
I 2023/24 bliver der bygget 2 dobbelthuse med i alt 4 selvstændige boliger/rækkehuse, i mursten og sort beton tagsten. Ligeledes opfylder ejendommen energikravene A2020 hus med genvexanlæg.

Der er medregnet 75m2 belægning pr. bolig. 40x40 fliser i grå. Der sås græs i arealet uden for belægning på hele matriklen. Der medregnet 30m liguster/bøgehæk i 80cm planter pr. bolig.

Område:
Nord for området ligger grønne områder og en mindre skov. Der er kun 500 meter til Idrætscenter Vrå og lidt kortere til den nye skole, som blev taget i brug i 2021. Der er ca. 1,5 km til Vrå togstation.

Info:
Vrå er en stationsby, der ligger mellem Hjørring og Brønderslev, cirka 11 kilometer syd for Hjørring. Der er 30 minutter i bil mellem Vrå og Aalborg.

Detailhandlen er samlet i bymidten omkring Østergade, Mejerigade og Strømgade. Den omfatter dagligvarebutikker og en håndfuld specialforretninger.

Byen afgrænses mod nord af Vråvej, mod vest af Vestre Ringvej, mod syd af Galgebakkevej, mens der ikke er en tydelig vejafgrænsning mod øst. Byens primære adgang, når man kommer fra motorvej eller landevej, er fra nord ad Borupvej. Jernbanen deler byen i en østlig og en vestlig del.

En 3 meter bred øst-vestgående cykelgangsti forbinder byens boligområder, skole og idrætscenter. Stien løber gennem en lavning med Vestre Elbæk, hvor der inden for de seneste år er gennemført et større projekt med udgravning af søer til regnvandshåndtering i forbindelse med separatkloakering af byen.

Vrå Skole og byens børnehaver og vuggestuer flyttede i 2021 til sin nuværende placering ved Idrætscenter Vendsyssel i den sydøstlige del af byen - helt nybygget skole.

Vrå er kendt for sit rige kultur- og idrætsliv. Ikke mindst på grund af Vrå Højskole, Kunstbygningen og landets første byggelegeplads kaldet Børnenes Jord. Også Idrætscenter Vendsyssel trækker dagligt mange mennesker fra både byen og et større opland på grund af den brede vifte af idrætstilbud.

Mange af byens foreninger har fast mødested på Vrå Højskole, mens andre holder til i Idrætscenter Vendsyssel - også foreninger, der ikke har sport eller idræt på programmet. Endelig tilbyder Uhrenholdts Gaard og Rugbrødsbageriet i byens centrum faciliteter til både organiserede og uorganiserede aktiviteter inden for alt fra træ- og metal håndværk til brygning af øl.

Gode grunde til at købe boligen
1
4 rækkehuse ialt
2
Du bliver første beboer
3
Nøglefærdigt hus

Økonomien i boligen

Kontantpris 1.995.000
Ejerudgift pr. md. 1.374
Udbetaling 100.000
Brutto ekskl. ejerudgift 11.429
Netto ekskl. ejerudgift 9.022

Kontakt

Kontakt

Morten Baadsgaard

Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
181 m
Indkøb:
141 m
Daginstitution:
620 m
Skole:
203 m
Sport og fritid:
787 m
Sundhed:
49 m
Ladestandere:
206 m
Lynladere:
3,32 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Hjørring Kommune

INDBYGGERE

63.544

GRUNDSKYLD

16,500‰

KOMMUNESKAT

26,21%

SKOLER

7

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.711 kr./md.
Børnehave 2.253 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.