Side 1 af 4

Lejlighed Horsens

Horsens er en smuk og historisk by i Østjylland og er med sine 58.480 indbyggere (2017) ligeledes Danmarks 8. største by. Byen ligger for enden af den idylliske og smukke Horsens Fjord, der ligeledes omfatter de små, smukke øer; Alrø, Hjarnø og Vorsø.
Horsens har en fremragende kombination af både historie, byliv og natur – med en ejerlejlighed i Horsens får du direkte adgang til det hele.

Ejerlejlighed i Horsens – Tæt på historie og natur

Horsens bliver første gang nævnt i det 12. århundrede, og var på daværende tidspunkt en yderst betydningsfuld by. Adskillige klostre og fæstningsanlæg lå opført i byen, og den udviklede sig til at blive en vigtig handelsby.
Det skete især på baggrund af byens geografiske placering i det midtjyske med gode muligheder for handels- og skibsfart samt den tidligere status som møntsted. Horsens er en by, der ligeledes er kendt for sine mange kirker, der både tæller gamle og historiske kirker samt helt moderne og arkitektoniske kirker.

Med årene har byen udviklet sig, og industrialiseringen har sat sit markante præg på byen, der ligeledes er blevet kendt for sin elektronikindustri.

De naturrige omgivelser omkring Horsens omfatter, foruden Blomsterhaven i Boller Slotspark, den hyggelige Folkepark i Brædstrup, Fængselsparken, Horsens Fjord og de tilhørende fantastiske øer, Alrø, Hjarnø og Vorsø. Kendetegnende for de tre øer er deres bevaring af øens flora og fauna, hvor især Vorsø har en spændende historie samt dyre- og planteliv.

Hver især har disse naturområder noget forskelligt at tilbyde, hvor du kan opleve forskellig natur med alt fra grønne græsenge, flotte, blomsterrige områder og vilde naturreservater ved Nørrestrand.

Harmonien mellem industri og natur bliver især understreget med ”Den Genopfundne Bro”. Broen, der har ligget i hi i 85 år, blev i 2014 gravet fri og siden restaureret, så broen nu fremstår i sin storslåede pragt. Broen, der går over den historiske Gudenå, er et fantastisk eksempel på den industrielle ingeniørkunst og er derudover en fantastisk udflugtsdestination.

Grundet sin fantastiske kombination af natur og historie er ejerlejligheder i Horsens derfor i gennemgående høj kurs og med rette – det er sjældent, at man finder en stærkere kombination end i Horsens.

Horsens – En by med liv og energi

Horsens er meget mere end sine smukke, historiske bygninger og de naturrige omgivelser. Horsens er også kendt for at investere tid og kræfter i byens kulturliv. Her får du store koncertoplevelser, spændende museer samt et fantastisk handelsstrøg City Horsens og bytorvHORSENS.

Horsens har tidligere huset adskillige store kunstnere og eksempelvis var FÆNGSLET en fantastisk kulisse for Metallica under deres koncert i 2012. FÆNGSLET er, som navnet antyder, det gamle statsfængsel i Horsens. Det er sidenhen blevet omdannet til en samlende kulturinstitution, der huser både koncerter, møder og et museum over fængslets historie.

Hvis du går rundt med et ønske om en ejerlejlighed i Horsens, kan du med rette tage kontakt til din lokale Nybolig og vi vil hjælpe dig med boligsøgningen.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.