Nybolig Horsens - Vitus Berings Plads

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Vitus Berings Plads 6
8700 Horsens
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:
 • Det siger udvalgte kunder:
  Sælger af Sejet Bygade 40
  Stor tak til Lasse, som har stået for salget af vores fars hus. Vi kom fra anden mægler, med en følelse af at være svigtet på flere fronter. Lasse har vist at man kan have tillid til mæglere. Han har overholdt alle aftaler, fulgt op på alle interesserede køber, vendt tilbage med oplysninger samt svaret på vi søskendes utallige henvendelser. Jeg har fra start til slut været tryg i hussalget. Lasse har vist stor professionalisme og overblik. TAK Lasse. Tak til det øvrige personale, som har hjulpet med mange andre opgaver. Professionel fotograf med sans for detaljen. Tak til personalet på kontoret, særlig Ann-Merri, for godt samarbejde med færdiggørelse af hussalget. Tak for jer, Lasse og resten af Nybolig. Vh Inge Hald Holmegaard.
  Sælger af Sejet Bygade 40
 • Det siger udvalgte kunder:
  Sælger af Agertoften 3, Stensballe, Horsens

  Virkelig kompetent og behagelig håndtering af salget af vores hus. De bedste anbefalinger herfra.

  - Med venlig hilsen Jeanette Varberg

  Sælger af Agertoften 3, Stensballe, Horsens

Din lokale ejendomsmægler i Horsens

Nybolig Horsens er din lokale ejendomsmægler i Horsens. Vi sætter ikke bare din bolig til salg. Vi får den også solgt. Ved boligvurdering og salg af bolig tager vi altid højde for dine ønsker og forventninger, og vi arbejder målrettet på at opnå den bedst mulige pris – hurtigst muligt. Vi vil gerne være din foretrukne ejendomsmægler i Horsens. Hvordan? Ved at vi har mere end 100 års erfaring tilsammen, det største udvalg, største boligsalg og dedikerede mæglere og medarbejdere.

Tæt samarbejde

Vi har et stærkt team af veluddannede medarbejdere, som tager dig sikkert igennem et boligsalg. Vi arbejder hver dag effektivt og dedikeret på at finde den rette køber til den rette bolig. Vi er tilsammen 8 forretninger, og dermed Danmarks største Nybolig mægler. Udover Nybolig på Vitus Berings Plads har vi butikker på Bjerrevej i Horsens samt i Juelsminde, Hornsyld, Brædstrup, Tørring og Jelling og en projektsalgsafdeling på Vitus Berings Plads. 

Føl dig tryg ved dit boligsalg

At vælge ejendomsmægler handler i virkeligheden om mavefornemmelse. Du skal føle dig tryg ved den mægler, som skal foretage dit boligsalg for dig. Det er en mægler, som skal sætte lige så stor pris på dit hjem, som du selv har gjort. Sådan får din mægler solgt din bolig til markedets højeste pris.

Vi støtter lokalområdet

Som ejendomsmægler bør man have interesse i lokalområde. I Nybolig Horsens vil vi være med til at gøre en forskel. Ikke kun for vores kunder, men for alle borgere i Horsens.  Derfor sponsorerer vi blandt andet AC Horsens, fodbold i Torsted, HBK, Horsens & Friends samt et bredt udsnit af byens idrætsforeninger.

Så derfor: Start med en salgsvurdering eller måske bare et godt råd. Begge dele får du helt gratis og uforpligtende hos Nybolig Horsens. Kom forbi i butikken eller ring på tlf. 7628 2600

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Horsens udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i hele landet.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse.

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg.

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om nogle af de mange projektbyggerier, som Nybolig står for salget eller udlejningen af, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen.

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 39193949

Læs mere om Nybolig Horsens - Vitus Berings Plads

Pengeinstitut
 • Nykredit - Totalkredit
 • Nykredit Bank - Spar Nord - Sparekassen Kronjylland - Vestjysk Bank - Arbejdernes Landsbank - Sydbank - Middelfart Sparekasse
Forsikringsselskab
 • Codan - Dansk Boligforsikring - Alm. Brand/Willis
Andre
 • Jyllands Posten - Horsens Posten - Boligsiden. NRGI Seas-NVE - Strømlinet A/S. ConMedia - VR Staging - Salesstyling - CCT- Fotograf Lars Reese - Overblik
Finansiering
 • JA
Forsikring
 • JA
Andre ydelser
 • JA
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.