Side 1 af 11

Huse i Haderslev

Her på siden kan du finde huse til salg i Haderslev. Hvad enten du allerede bor i Haderslev eller er tilflytter, så gemmer Haderslev på mange fantastiske oplevelser. Med et hus i Haderslev kan du opleve kultur, natur og smage på byens absolut lækreste delikatesser. I Haderslev er der flere end 22.000 indbyggere (2019).

Smag på Haderslev

Med et hus i Haderslev kan du opleve fantastiske smagsoplevelser. Haderslev gemmer nemlig på lækre delikatesser, som ingen skal gå glip af. Smag på Sønderjyske klassikere fra Slagter Vollstedt og Slagter Lampe. Her kan du smage Danmarks bedste pølser og nyde dem med en iskold lokalbrygget øl fra anerkendte Aarø Bryg.

I Haderslev kan du desuden sætte tænderne i prisvindende chokolade fra Christianfeld med hele familien og tage Ømands gourmetbacon med hjem til hele familien.

Haderslev byder på lækre specialiteter i absolut særklasse, som alle skal have lov til at prøve. Gårdbutikkerne i Haderslev byder på velsmagende sønderjyske specialiteter og økologiske spisesteder, hvor der værnes altid om varen og smagen. 

Med et hus i Haderslev kan du mærke historien og opleve kulturen

Mærk historien og oplev kulturen i Haderslev. Fordyb dig i Vægtergang & Haderslev Vægter Museum, Slegsvigske Vognsamling, der er blandt de største offentlige samlinger i Nordeuropa. Gå på opdagelse på Gram Slot, der byder på Historiske bygninger og fortællinger. Tag også forbi Haderslev Domkirke, der rummer smuk kirkekunst og inventar.

Haderslev byder på store markeder, guidede ture og et væld af historiske bygninger, du har mulighed for at opleve med et hus i Haderslev.

Naturoplevelser i det grønne

Tag vandrestøvlerne på! I Haderslev har du mulighed for at komme helt tæt på naturen. Gå lange ture i skovens dybe ro, hvor du kan komme langt væk fra hverdagens larm.

I Haderslev Dyrehave kan du foruden det naturskønne opleve dådyr og krondyr. Besøg smukke hvide sandstrande langs hele kysten mod Lillebælt. Her har hele familien mulighed for at bade, fiske og dyrke mange forskellige vandaktiviteter.

Personlig rådgivning i Nybolig

Har du spørgsmål til jeres næste boligkøb i Haderslev, er du altid velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning. Vi står altid klar med ekspertise indenfor området og hjælper dig med dit næste boligkøb.

 

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.