Side 1 af 5

Huse i Middelfart

Havnebyen Middelfart på Fyn rummer idyllisk natur tæt på vandet og et rigt byliv, der byder på mange forskellige kulturoplevelser og hyggelige gader og stræder.

Er du på udkig efter et større hus i Middelfart, hvor der er plads til flere og mere, så gå på opdagelse her på siden, hvor vi har et stort udvalg af huse til salg i Middelfart. Middelfart huser i dag omkring 16.000 indbyggere (2019).

Middelfart emmer af mange forskellige kulturtilbud

Middelfart byder på mange forskellige kulturtilbud, du som indbygger kan have stor glæde af. Kulturøen i Middelfart er et kulturmødested, hvor forestillinger, foredrag, koncerter og film i Kulturøens biograf og meget mere byder sig. Udover alle kulturtilbuddene er der rig mulighed for at nyde udsigten ved havnen med en kop kaffe fra de lokale kaffebarer.

Med et hus i Middelfart er du tæt på aktiviteter, der giver sug i maven

På Lillebæltsbroen har man siden 2015 kunne opleve Bridge Walking, der giver vind i håret og sug i maven. Her har du mulighed for at komme op på broens 60 meters højde og opleve den smukke udsigt over hele byen. Lillebæltsbroen tiltrækker hvert år turister fra både ind- og udland. Oplevelserne er mange i Middelfart, hvor forskellige kulturoplevelser byder sig, hvilket gør byen unik. Det er ikke uden grund, at Middelfart i dag huser flere end 16.000 indbyggere, og sammen med dets skønne muligheder i naturen, er det fuldt forståeligt, at du har drømme om at købe hus i Middelfart.

Drømmehuset tæt på vand og natur

Med et hus i Middelfart er du ikke blot tæt på mange kulturoplevelser. Foruden det rige kulturliv, rummer havnebyen Middelfart på idyllisk natur i form af store naturområder, hvor lange gåture, løbeture, cykelture og picnicture byder sig. Heriblandt er Naturparken Hindsgavl Dyrehave kendt for dets smukke natur og dyr, der lever og går frit.

Her har du mulighed for at opleve kronhjorte og dådyr helt tæt på. Naturoplevelserne er mange og helt ideelt for børnefamilier.

Udover den smukke natur byder Middelfart også på en række vandaktiviteter for mænd og kvinder, store og små. De forskellige vandaktiviteter du kan opleve, er bl.a. snorkling, Stand up Paddling og havkajak. Derudover kan familien komme helt tæt på fisk og krabber i Middelfart Marina, hvor børnene især kan komme helt tæt på vandet.

Vi hjælper dig på vej imod dit drømmehus i Middelfart

Har du spørgsmål til dit næste boligkøb, er du altid velkommen til at kontakte os i Nybolig. Vi går højt op i at hjælpe dig på vej imod dit drømmehus i Middelfart med personlig rådgivning og ekspertise indenfor området.

 

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.