Side 1 af 34

Silkeborg – Hus

Silkeborg er en historisk og smuk by i Midtjylland og er med sine 44.333 indbyggere (2017) hovedbyen i Silkeborg Kommune. Silkeborg ligger i et smukt og kuperet terræn med fantastisk natur, skovklædte bakker, formidable søer og energisk byliv – Silkeborg er byen, der har det hele.
Med et hus i Silkeborg er du sikret de bedste omgivelser – hvad end du søger de rolige og idylliske omgivelser fra naturen eller lokal- og bylivets energi og summen.

Bolig i Silkeborg – En bolig nær historie, natur og byliv

Silkeborgs oprindelse kan dateres langt tilbage og der er fundet adskillige tegn på, at der har levet mennesker f.Kr. i Silkeborg-området. De mest essentielle tegn på livet tilbage i tiden er de berømte moselig Ellingpigen, Tollundmanden og Grauballemanden, der alle er dateret til år 200-400 f.Kr.

Historien om Silkeborg er en lang og spændende fortælling med adelige, kongen og handelsmænd, der uden tvivl fortjener at blive undersøgt nærmere. Byens opbygning og udstråling kan dateres langt tilbage og du har mulighed for at opleve flere af de gamle bygninger. Du kan med rette besøge Høgdal og opleve hvordan hverdagen var tilbage for 100 år siden. Gården blev bygget i år 1796 og har stået næsten urørt siden starten af 1900-tallet. Med et hus i Silkeborg er du nær historie og oplevelser.

Byen tilbyder ligeledes utallige kulturrige oplevelser hvor du blandt andet kan besøge Museum Silkeborg, der rummer historiske fund fra vikingetiden, middelalderen og meget mere. Derudover kan du besøge Silkeborg Arkiv har fotografier og andre historiske dokumenter, der kan give dig et spændende indblik i Silkeborgs historie.

Endvidere kan du besøge AQUA Akvarium og Dyrepark, der rummet er stort og flot ferskvandsakvarium. Hvis du er mere til festlig og performanceunderholdning, er Silkeborg endvidere kendt for sin årlige og anmelderroste Silkeborg-revy. Med et hus i Silkeborg er du nær kultur og byliv.

Silkeborg er endvidere rig på fantastiske naturområder, der kan blive udforsket og oplevet adskillige gange om året. Besøg eksempelvis de idylliske Silkeborgsøer og tag en tur på verdens ældste, og stadigt fungerende, dampskib, Hjejlen.
Tag en tur i Nordskoven og besøg den historiske Dronningestol, hvor du kan opleve en formidabel udsigt. Før i tiden var der en udslået udsigt over hele Silkeborg og flere af de omkringliggende søer. Selvom meget har ændret sig gennem tiderne, er det stadig en fantastisk udsigt, der fortjener et besøg.

Silkeborg – En midtjysk oase  

Hvis du har lyst til en perfekt kombination af byliv, natur, kulturrige oplevelser med muligheden for frihed eller samvær med fantastiske naboer, så er Silkeborg noget for dig. Med en bolig i Silkeborg er du sikret den perfekte kombination.

Hvis du går rundt med tanken om et hus i Silkeborg, så kontakt din nærmeste Nybolig og vi vil hjælpe dig med din boligsøgning.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.