Sommerhus til salg i Fjerritslev

Fjerritslev er en lille forhenværende stationsby med lidt over 3.000 indbyggere og er en del af Jammerbugt kommune i Nordjylland.

Med et sommerhus i Fjerritslev vil du finde gode shopping muligheder for både store og små, spændende attraktioner, gode dagligvarebutikker og et dejligt naturområde.

I hjertet af Fjertslev finder du bl.a. biograf og Fjerritslev Bryggeri, der er Nordeuropas bedst bevarende landbryggeri. Her kan du se egnshistoriske udstillinger, hvor man samtidig kan få lov at smage på øllet.

I sommerperioden er der torvemarked hver uge, hvor kræmmere sælger fra deres boder, der er By Night, Vesterhavsrock i august og sidst, men ikke mindst afholdes der hvert år i maj dyrskue for hele familien

Det ligger helt tæt på Svinkløv, Slettestrand og Thorupstrand, hvor man kan følge ”Gutterne på kutterne”, kendt fra TV2. Du vil i de tre fiskebyer finde dejlige badestrande for hele familien.

 

Sommerhuse til salg i Slettestrand og Svinkløv

Slettestrand er en attraktiv lille naturperle, hvor mange kommer til for at nyde den skønne natur i området, hvor man blandt andet kan opleve fiskerne hive deres både op på stranden og købe friske fisk fra dagens fangst. Det er også muligt at nyde et godt måltid med mad af lokale og økologiske varer.

Svinkløv ligger op ad Slettestrand og blev af kong Frederik den. 6 udnævnt i 1824 til den smukkeste plet i hans rige. Naturen er helt unik og har derfor rigtig mange besøgene gæster hvert år. Svinkløv badehotel er også en af attraktionerne i Svinkløv, det har blandt andet været med i tv-serien Badehotellet på tv2 og er kendt for at være Danmarks største træbygning. 

Herudover har området fået tildelt nationalkvalitetsstempel for det henrivende og smukke natur og i 2018 blev Svinkløv optaget i Danmarks Naturkanon, som et af de 15 smukkeste naturoplevelser i Danmark. Så Fjertslev-området er bestemt værd at overveje, når der skal købes fritidsbolig.

Fritidshus i Fjerritslev – kontakt nybolig

Drømmer du om et fritidshus i Fjertslev, Slettestrand eller Svinkløv, kan du kontakte din lokale Nybolig mægler. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det fritidshus, du drømmer om. Her er ingen drømme for store.
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.