Side 1 af 5

Sommerhus til salg - Ringkøbing

Ringkøbing er en charmerende by i Vestjylland med ca. 9.923 indbyggere (2020). Byen er meget attraktiv for turister i sommermånederne, da der er rig mulighed for at nyde Vesterhavets fantastiske natur og for at shoppe i byens charmerende butikker. Ringkøbing er en del af Ringkøbing-Skjern Kommune og ligger i det nordøstlige hjørne af Ringkøbing Fjord. Ringkøbing blev i 2007 kåret til Europas lykkeligste by.

Et sommerhus i Ringkøbing sikrer, at du og familien altid kan dase på stranden i varmen, når solen står højt på himlen. Vesterhavet har nogle af Danmarks absolut bedste strande, og Ringkøbing er uden tvivl en af Danmarks hyggeligste badebyer.

Byen er også kendt for sine gamle bygningsværker, der yndigt pryder gadebilledet i indre Ringkøbing. Her kan man nyde et væld af charmerende gamle huse, fine brolagte gader og stræder og imponerende dansk arkitektur.

Med et sommerhus i Ringkøbing har du og familien altså rig mulighed for at besøge Vesterhavets storslåede badestrande, shoppe i byens mange fine butikker og nyde de charmerende bygningsværker på klos hold.

Ringkøbing – Fritidshuse for vandhunde og livsnydere

Ringkøbing ligger kun ni kilometer fra Søndervig, der er særdeles kendt for sin store og flotte sandstrand – Søndervig Strand. Stranden blev i 2014 kåret til Danmarks bedste strand, og der findes både koldvandsbrusere, livreddertjenester, gratis Wi-Fi og andre moderne badefaciliteter direkte på stranden.

Stranden er tilgængelig i bil, på cykel og på gåben og har åbent for alle. Vælger du og familien at cykle fra Ringkøbing til Søndervig Strand, kan I cykle langs Danmarks ældste cykelsti, der slanger sig gennem det flotte naturlandskab tæt ved Ringkøbing Fjord.

Sommerhus i Ringkøbing – Charmerende bygningsværker

I Ringkøbing er der ikke kun adgang til fantastisk natur, byen er nemlig også kendt for sine flotte bygningsværker. Gammelsogn Kirke er en af byens helt store varemærker, som menes at stamme helt tilbage fra år 1170. Kirken ligger tæt op ad Ringkøbing Fjord, da man mener, at klitboerne historisk har sejlet og skøjtet over fjorden, når de skulle besøge kirken. Kirken er flot og velholdt og er helt sikkert et besøg eller to værd.

I den nordlige ende af Ringkøbing Fjord ligger Ringkøbing Havn. Havnen er en større havn, som bl.a. benyttes af fritidsfiskere og fritidssejlere. Her mødes man af imødekommende lokale og duften af frisk fisk året rundt. Her kan man nyde god mad, et godt glas og frisk luft, mens man spejder mod horisonten.

Hvis du drømmer om et charmerende sommerhus i Ringkøbing, kan du kontakte din lokale Nybolig allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det fritidshus i Ringkøbing, der kan realisere dine sommerhusdrømme. Vi har med garanti et sommerhus til salg i Ringkøbing, der passer netop til dine ønsker.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.