Nybolig Rødovre

Martin Enemærke

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Rødovrevej 264
2610 Rødovre
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Rødovre

I Nybolig Rødovre, er vi 13 engagerede medarbejdere, der vil yde 110 % for at give dig den bedste oplevelse med køb af bolig, salg af bolig eller begge dele.
Lader du vores ejendomsmæglere i Rødovre stå for dit boligsalg, så sælger vi din bolig hurtigt til en god pris med et af områdets laveste prisafslag. Ligeledes får du et erfarent team i ryggen, hvis du er ved at købe en bolig i Rødovre, skal forhandle pris eller skrive under på købsaftalen.

Få en tryg og effektiv bolighandel

Livet er fyldt med faser - og der opstår situationer, hvor lejligheden bliver for lille, huset bliver for stort eller der skal forandring til. Vores mæglere i Rødovre, har en stor forståelse for disse behov, og derfor kan vi assistere dig.

Hos Nybolig Rødovre er det et mål, at sælger har haft en god og tryg oplevelse, når de har solgt deres bolig gennem os. Vi arbejder proaktivt som ejendomsmæglere, så det resulterer i den bedst mulige bolighandel for begge parter.

 

Kom godt i gang med en salgsvurdering i Rødovre

Har du et hus  i Rødovre, du gerne vil sælge? Så er Nybolig Rødovre en fremragende salgspartner at have på dit hold. Hos os kan du komme godt fra start med en helt gratis og uforpligtende salgsvurdering. Vores salgsvurdering i Rødovre giver dig et billede af, hvad din bolig kan blive solgt for lige nu. Det giver dig mulighed for at træffe en informeret beslutning, om boligen skal sættes til salg.

Skræddersyet markedsføring sælger bedst

Vi har flere muligheder, der kan hæve salgspotentialet for dit hus, rækkehus eller lejlighed i Rødovre. Og få din bolig vist til den helt rigtige målgruppe af købere.

Vi kan tilpasse dit hjem med den helt rigtige
boligstyling. Vores stylister assisterer med at optimere indretningen af din bolig, så der kan tages de bedste billeder. Målet er at fremhæve potentialet, så den rigtige køber kan se sig selv bo der. Sammen finder vi ud af om stylingen skal slå på moderne indretning, hjemlig hygge, tydelig familievenlighed eller plads til hjemmearbejde.

Nybolig Visual er til dig, der gerne vil visuelt fremhæve renoveringsmulighederne i dit hjem. En visuel præsentation af en potentiel udbygning og lidt flere kvadratmeter kunne eksempelvis tiltrække flere børnefamilier. 

Din bolig tilføjes til Nyboligs landsdækkende køberkartotek, hvor relevante boligsøgende får direkte besked om lige præcis din bolig. Måske venter den helt rigtige køber allerede i kartoteket. Kontakt din ejendomsmægler i Rødovre i dag for at høre flere muligheder for skræddersyet markedsføring.

 

Trygt i mål med køberrådgivning

En boligkøbsproces kan hurtigt blive lang og omfangsrig. Det vil vi gerne aflaste dig med, i det omfang du måtte ønske. Når du gør brug af vores køberrådgivning, allierer du dig med vores erfarne mæglere, så du kan få professionel sparring undervejs. Hos Nybolig Rødovre tilbyder vi komplet køberrådgivning fra start til slut af dit boligkøb:

  • BoligBehov: Vi udarbejder sammen en prioritereret liste af boligkriterier
  • BoligMatch: Vi præsenterer potentielle boliger for dig
  • BoligBesøg: Få en privat og guidet boligfremvisning – Når det passer dig

  • BoligStand: Vi foretager en byggeteknisk gennemgang af tilstandsrapport og renoveringsmuligheder
  • BoligForhandling: Du får strategisk sparring til prisforhandlingen
  • BoligKøb: Vi tilbyder en juridisk gennemgang, samt sikring af købsaftalen med erfarne mæglere


Med køberrådgivning i Rødovre afgør du dog selv, hvilke elementer af hver fase, du ønsker rådgivning til.

Nem manuel boligsøgning i Rødovre

Kan du bedst lide selv at stå for boligsøgningen? Hvis det er tilfældet, så har vi hos Nybolig indrettet vores boligsøgemaskine, så det bliver så nemt for dig som overhovedet muligt. Du kan nemlig tilpasse søgningen, så du kun ser boliger til salg i Rødovre, der passer bedst til dine behov. Du kan også danne dig et overblik over alle boligerne i Rødovre her:

Søger du bredt efter nye boliger? Her har du mulighed for at se alle ejendomsmæglere i København eller alle ejendomsmæglere på Sjælland.

 

Rødovre – Et attraktivt sted at bo

Rødovre er ideel for børnefamilier - både for dem, der vil ud af storbyen uden at komme for langt væk fra København, og tilbageflytterne, der selv er opvokset i Rødovre.
Du finder også mange gode daginstitutioner, skoler og uddannelsesmuligheder i Rødovre. Alt fra folkeskoler og privatskoler til tekniske skoler og Rødovre Gymnasium.

Rødovre kommunes beliggenhed sikrer rigtig gode pendler muligheder. Det er muligt at tage S-toget fra Rødovre Station, der er buslinjer der kører ind i hovedstaden, og dertil kommer, at Rødovre ligger tæt Motorring 3. Dermed er det nemt komme på arbejde, hvis I arbejder uden for kommunen.

Der findes et rigt foreningsliv i Rødovre. Dermed er der mulighed for at dyrke en lang række fritidsinteresser, hvad end du er til fodbold, kunstskøjteløb eller petanque. Rødovre Mighty Bulls er også garant for top ishockey.

I Rødovre er der et væld er indkøbsmuligheder, hvor især Danmarks bedste shoppingcenter, Rødovre Centret, er det åbenlyse valg. Ønsker I mere shopping, så ligger København heldigvis ikke længere væk end S-tog og metro kan tage jer derhen.

Rødovre byder på dejlige grønne områder såsom Vestvolden, Damhusengen og Damhussøen, der giver mulighed for at komme tæt på naturen. Her er der også gode muligheder for gå- og løbeture, cykling om meget mere.

Hvis du gerne vil flytte til fantastiske Rødovre, så kan du med fordel starte hos Rødovres lokale ejendomsmægler, Martin Enemærke og Nybolig Rødovre.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 40050620

Til alle tider. Til alle hjem.

  • Kontakt os, så hjælper vi dig godt videre til dit næste hjem.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.