Nybolig Hillerød

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Østergade 16
3400 Hillerød
Åbningstider
Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Hillerød

 

Velkommen til Nybolig Hillerød

Vi dækker Hillerød Kommune og med afsæt i lokalt bosiddende indehavere, der er opvokset i Hillerød, er du sikret lokalkendskab på højeste niveau. Brødrene Janif Hecht og Jakob Hecht står i spidsen for Nybolig i hjertet af Hillerød.

Hos Nybolig Hillerød er du sikret høj faglig rådgivning på alle opgaver. Med vægt på erfaring, troværdighed og kompetencer er vi specialister i køb og salg af boliger. Sætter du til salg hos os, laver vi bl.a. en individuel salgsplan til dig ud fra dit ønskede salgsforløb. Du kan desuden trække på hele vores stærke team. Det er din sikkerhed for et godt overblik over salgsstrategien - samt kompetent hjælp fra start til slut. Uanset om du skal sælge eller købe bolig, så kan vi hjælpe!

Vores målsætning er, at du ønsker at anbefale os til andre, når du har været igennem en salgs- eller købsproces med os. Først dér er vi tilfredse med vores indsats, for så ved vi, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi vil sikre dig gode resultater

Som sælger hos os kan du med det samme mærke vores resultatorienterede og målrettede indsats. Vi arbejder benhårdt for at vores kunder opnår det bedst mulige salgsresultat på deres bolig. Den målrettede tilgang stammer blandt andet fra Janif og Jakobs fortid inden for konkurrencesport – Janif på højt nationalt niveau.

Foruden Janif Hecht og Jakob Hecht, består holdet i Nybolig Hillerød af ejendomsmægler og valuar Hans Søgaard, der har mere end 30 års erfaring som ejendomsmægler i Hillerød. Thomas Vernersen sørger bl.a. for oprettelse af sagerne. Herudover har vi Tim og Sofia der hjælper med alt fra fremvisning over sagsoprettelse til markedsføring og sociale medier.  

Køberrådgivning:

Skal du købe bolig, anbefaler vi, at du bruger en køberrådgiver. Hos os er Thomas Vernersen uddannet køberrådgiver med tryghedsmærke. Hans mange års erfaring giver dig tryghed i dit din boligkøb ved en grundig og kompetent gennemgang af alle dokumenter i en bolighandel bolighandlen. Herudover kan vi hjælpe med prisforhandling, så du kan få dit nye dømmehjem til den lavest bedst mulige pris. 

Hillerød i hjertet

Jakob og Janif er selv opvokset i Hillerød, og de bor begge i dag i byen, der emmer af dejligt byliv og unik natur – Janif med sin kone og to børn og Jakob med sin kone og fire børn.

Tilsammen har brødrene mere end 35 års erfaring fra mæglerbranchen, som er din sikring for et handelsforløb, der tager højde for alle dele af processen – store såvel som små: ”Som brødre kender vi hinanden 100%, hvilket gør, at vi har et unikt og effektivt samarbejde, hvor vi kan supplere hinanden og holdet bedst muligt i forhold til salget af din bolig”.

I Nybolig Hillerød kan vi hjælpe med både køb og salg af alle typer ejendomme. Ønsker du i første omgang at kende din boligs værdi, kommer vi meget gerne forbi og giver dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det er tit her boligdrømmene starter.

Vores forretning ligger i centrum af Hillerød (over for politistationen), og vi har gratis gæsteparkering inde i gården, så du nemt kan tage bilen og parkere lige ved forretningen, når du besøger os.

Vi håber, du vil have os med på råd, hvis du overvejer at sælge, og vi glæder os til at møde dig!

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 41344660

Læs mere om Nybolig Hillerød

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank og Totalkredit pengeinstitutter
Forsikringsselskab
  • Codan
  • Gjensidige.
Andre
  • Samtlige annonceringsmedier
  • Nykredit Mægler A/S
  • E-soft
Finansiering
  • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank og Totalkreditpengeinstitutter
Forsikring
  • Codan
  • Gjensidige.
Annoncering
  • Samtlige annonceringsmedier
  • Boligsiden A/S
  • Boliga A/S
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.