• Plantegninger

Assenbøllevej 2 Torslunde, 4895 Errindlev

Villa 270 m2 1.895.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
1.895.000
Boligareal: 270 m²
Stue/Værelser: 2/5
Kælderstørrelse: 0 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1884
Grundstørrelse: 8564 m²
Energimærke:

Charmerende landejendom - god plads ude som inde

Velkommen på Assenbøllevej 2, hvor her venter jer denne unikke perle. Med til ejendommen hører en stor grund på hele 8564 kvm og to gode udbygninger med el-porte samt en lade med støbt gulv og stor port, hvor I kan finde både diverse depotrum, et grovkøkken, flot snedker værkstedsrum og tidligere stalde, der med en kærlig hånd igen ville kunne huse heste, får eller geder. Her er de perfekte rammer for udlevelse af hobbyer, der aldrig er blevet til noget, eller måske endda for selvstændige, der eftersøger meget udendørs- og opbevaringsplads eller placering tæt på Femern Bælt tunnel-projektet.

Allerede når I svinger ind af vognporten og triller over gårdspladsen, kan I fornemme den herskabelige og landlige stemning, som området og ejendommen emmer af. I vil hurtigt blive draget af den fantastiske, parklignende have, hvor I uforstyrret kan nyde fuglene synge og frøerne kvække i søen. Her er også lidt til de grønne fingre med både drivhus og staudebede samt en stor græsplæne.

Ejendommen, der venter jer, er en 3-længet gård med et stort, gedigent stuehus, der er nyligt renoveret. Her kan I se frem til klimaskærm ved gule mursten, der er hvidkalkede, samt matchende hvide plasticvinduer og eternittag. Huset opvarmes særdeles økonomisk med luft-til-vand varmepumpe, solcelleanlæg og solfanger til varmt vand, mens kommende købere også kan drage nytte af husvandværk til toilet og vaskemaskine.

Indenfor venter jer hele 270 kvm, der byder på møblerbar entré, mellemstue med trappe til 1. sal, lækkert og stort spisekøkken med Designa inventar fra 2009, der fremstår yderst velholdt og i stil med selve ejendommens klassiske udtryk, viktualierum- og teknikrum, stue, spisestue, depot. stort værelse, der evt. kan opdeles til 2 separate værelser, stort badeværelse med adgang til soveværelse samt en skøn havestue. På 1. salen venter jer et renoveret værelse, depot og et stort uudnyttet loftrum. Generelt set er beboelsens stand helt i orden, og her er flere moderne elementer som f.eks. køkkenet, hvor der er taget højde for husets historie og stemning. Der er endvidere rig mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg og måske foretage moderniseringer eller inddrage loftrummet, men huset fremstår yderst indflytningsklart, og her får I rigtig meget for pengene!

Ejendommen er beliggende mellem Errindlev og Holeby, hvor I finder børnehave og skole til ungerne, motorvejstilkørsel - Rødbyhavn på 15 min og København på 1,5 t, mens I også kan klare hverdagens fornødenheder i den lokale brugs. Nærmeste større by er Maribo, der byder på bl.a. ungdomsuddannelser og et bredt udvalg af forskellige butikker.

Flexbolig status kan forventeligt opnås ved konkret ansøgning.

#lollandfalsterlovestorm

Gode grunde til at købe boligen
1
Herskabelig og landlig stil
2
Tæt på Femern Bælt projekt
3
2 gode udbygninger

Økonomien i boligen

Kontantpris 1.895.000
Ejerudgift pr. md. 2.253
Udbetaling 95.000
Brutto ekskl. ejerudgift 10.860
Netto ekskl. ejerudgift 8.562

Kontakt

Kontakt

Frank Lynge

Indehaver, Ejendomsmægler og valuar
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
127 m
Indkøb:
1,8 km
Daginstitution:
3,81 km
Skole:
3,81 km
Sport og fritid:
1,47 km
Sundhed:
6,33 km
Ladestandere:
7,19 km
Lynladere:
9,89 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Lolland Kommune

INDBYGGERE

39.632

GRUNDSKYLD

17,400‰

KOMMUNESKAT

26,30%

SKOLER

9

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.891 kr./md.
Børnehave 2.191 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Der blev ikke fundet lignende boliger. Søg bolig
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.