1 / 23

+ 20

Søndergade 159 Lunghøj, 5591 Gelsted

Villa 138 m2 1.495.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
1.495.000
Boligareal: 138 m²
Stue/Værelser: 1/0
Kælderstørrelse: 0 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 2011/2018
Grundstørrelse: 1899 m²
Energimærke:

Charme og moderne komfort: Skøn bolig i rolige omgivelser

I kan se frem til en rigtig god tilværelse i det vestfynske. Med en dejlig stor og naturskøn grund, endnu mere naturskønne omgivelser og en bolig, der på fineste vis lader moderne komfort og original charme gå hånd i hånd, er der ikke en finger at sætte på denne skønne bolig. Læs med, når vi præsenterer jer for det, der kan blive jeres nye hjem i Gelsted.

I bosætter jer i Lunghøj, hvor skoven presser ind på alle sider. Den skønne placering midt i naturen betyder, at her er vejene rolige, stemningen idyllisk og luften frisk. Gelsted venter seks minutter væk i bil, og det er her i byen, at de daglige indkøb skal klares, ligesom det nærmeste lægehus, et pizzeria og Gelsted St. med tog mod Odense og Fredericia også findes i Gelsted. Er I på jagt efter gode spisesteder, en shoppetur eller kulturattraktioner, tager nogle gode køreture på omtrent en halv times tid jer til Middelfart i den ene retning og Odense i den anden.

Søndergade 159 bliver muligvis jeres nye adresse, og her venter en fantastisk charmerende bolig. Ejendommen er opført i 1864, og den historiske sjæl ses da også i stråtækket tag og de sprossede vinduer. Frygt dog ej, for alt er renoveret siden 2011, hvilket betyder at I overtager 110 kvadratmeter, som oser af moderne velvære samtidig med at boligens autenticitet er respekteret.

Den fine balance kulminerer i en bolig med fritlagte loftsbjælker, glasindfattede døre og flotte gulve, mens det rummelige køkken står meget nydeligt i en landlig og alligevel snorlige stil, ligesom badeværelset er med separat brus og væghængt vaskeskab.

Fra entréen finder I først og fremmest badeværelset og dernæst det flotte køkken. Herfra har I adgang til det dejlige alrum, der samler stue og spisestue i ét. Det er her, at familien samles til festlige middage og hyggelige spilaftener, og fordi alrummet vender mod syd, har I fornøjelsen af et skønt lysindfald i dagens bedste timer. Underetagen afsluttes af en udestue med udgang til haven, mens førstesalen byder på en rummelig repos, et værelse og et walk-in.

Udenfor venter en udsøgt grund på 1.899 kvadratmeter. Her har de skønne solpletter ingen ende, og de er pakket ind i alskens træer, buske og smukke blomster. Solen finder jer ligeså på det dejlige terrassemiljø og i det delvist åbne orangeri, hvor siddemøblerne nemt finder sig til rette blandt kravlende vinranker.

Som prikken over i'et kan vi nævne, at huset er godkendt som flexbolig, og at flere sengepladser samt vaskefaciliteter forefindes i et anneks på grunden, ligesom der i huset er mulighed for at etablere flere værelser, hvis I skulle have behov for det.

Velkommen til.

Gode grunde til at købe boligen
1
Charme og moderne komfort
2
Skøn bolig i rolige omgivelser
3
Med en dejlig stor og naturskøn grund

Økonomien i boligen

Kontantpris 1.495.000
Ejerudgift pr. md. 1.274
Udbetaling 75.000
Brutto ekskl. ejerudgift 8.624
Netto ekskl. ejerudgift 6.854

Kontakt

Kontakt

Morten Breith

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
325 m
Indkøb:
1,96 km
Daginstitution:
2,42 km
Skole:
2,22 km
Sport og fritid:
2,24 km
Sundhed:
1,46 km
Ladestandere:
5,25 km
Lynladere:
6,74 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Middelfart Kommune

INDBYGGERE

40.158

GRUNDSKYLD

6,800‰

KOMMUNESKAT

25,80%

SKOLER

12

BØRNEPASNING

Vuggestue 4.157 kr./md.
Børnehave 2.016 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.