• Plantegninger

Hedenvej 15 Allested, 5672 Broby

Villa 219 m2 1.395.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
1.395.000
Boligareal: 219 m²
Stue/Værelser: 3/6
Kælderstørrelse: 12 m²
Plan: 3 plan
Bygget/Ombygget: 1900/1973
Grundstørrelse: 8576 m²
Energimærke:

Istandsat fristed på hele 219 m2 bolig - på en stor naturgrund, med store længebygninger, i udkanten af Allested/Vejle, kun 13 minutter fra Odense, omgivet af den smukkeste natur - hvad mere kan man ønske sig?

Drømmer I om at bo i landlige omgivelser, med smuk natur og åbne marker som nærmeste nabo, men fortsat være i nærhed til dagligdagens gøremål, samt få minutter fra Odense by og motorvejen? Så er dette en unik mulighed, hvor der fås meget hus, grund og længebygning for pengene!

Boligen fordeler sig på 2 plan, med intet mindre end 5 værelser. Et dejligt alrum, med smuk udsigt til naturen, og kig til den hyggelige gårdhave. Her er god plads til stort spisebord, således der kan hygges med familie og venner. To gode stuer, den ene med brændeovn, den anden med loft til kip. Et badeværelse med klinkegulv og bruser, gæstetoilet, stort viktualierum og bryggers. Det kan nævnes, at hovedbygningen har fået nyt tag i 2019, og alle vinduer mod vejen er udskiftet i 2023 til 3-lags energiglas, hvilket sparer på varmen, samtidigt er støj fra vejen minimal fra huset. Hele 1.salen samtidigt med udskiftning af taget, blevet total istandsat. Huset opvarmes af nyere Bosch-jordvarmeanlæg. Her er så mange gode ting, vi gerne vil fortælle - så lad os mødes på ejendommen, da boligen bør opleves ved selvsyn!

Udvendigt byder vi på hele 8.576 m2 stor grund, samt store udbygninger, som giver rig mulighed for lidt af hvert. Om man ønsker at dyrke egne grønsager, gå på "jagt" i frugttræerne, have høns, får eller noget helt andet. Den store grund giver jer rigtig god mulighed for at brede jer, da her er "højt til himlen" på alle fronter. Haven har mange hyggelige kroge til legeredskaber, hobbyer, og den solrige gårdhave indbyder til dejlige stunder, når sommeren skal nydes under åben himmel.

Med adresse på Hedenvej 15 bosætter I jer et godt stykke fra naboerne, så I får det ganske privat på jeres store grund. Der er åbne marker, skovområder og idylliske rammer omkring jer, og alligevel er der ikke langt til indkøb og dagtilbud, som findes i Allested-Vejle.

Brobyskolerne afd. Allested-Vejle, som har fra 0.-6. klasse, ligger 2,5 kilometer væk, og Broholm Børnehave finder I inden for en radius af 3,5 kilometer. Nær hjemmet finder I også idrætsforeningen, AU&I, hvor alt fra fitness, badminton, fodbold og håndbold kan dyrkes i de bedste rammer i det herligste fællesskab, hvor man tager hånd om hinanden. Endelig har I kun omkring et kvarters kørsel til Årslev og Ringe.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 6261 1616 for aftale om fremvisning - vi ser frem til at byde jer velkommen!

Økonomien i boligen

Kontantpris 1.395.000
Ejerudgift pr. md. 1.814
Udbetaling 70.000
Brutto ekskl. ejerudgift 8.003
Netto ekskl. ejerudgift 6.332

Kontakt

Kontakt

Martin Madsen

Indehaver , Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
674 m
Indkøb:
2,91 km
Daginstitution:
2,71 km
Skole:
2,28 km
Sport og fritid:
2,22 km
Sundhed:
5,35 km
Ladestandere:
5,04 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Faaborg-Midtfyn Kommune

INDBYGGERE

52.291

GRUNDSKYLD

8,500‰

KOMMUNESKAT

26,10%

SKOLER

9

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.582 kr./md.
Børnehave 2.182 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.