• Plantegninger

Højvangs Tværvej 2 6700 Esbjerg

Villa 139 m2 3.198.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
3.198.000
Boligareal: 139 m²
Stue/Værelser: 1/4
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1970
Grundstørrelse: 588 m²
Energimærke:

I det eftertragtede Højvangs Kvarter, tilbydes den "ener", på 139 m2 + garage på ca. 46 m2.

Villaen er opført i røde sten med et tagstenstag pålagt og beliggende med skøn ugenert lukket solrig have, med stor solterrasse, desuden 2 solrige fliseterrasser i forhaven. Villaen er beliggende med kort afstand til skoler, busforbindelser, indkøbsmuligheder, uddannelsesinstitutioner samt sports faciliteter.


Der er installeret ladestik til el-bil, i garagen. Der er desuden lys i udhænget omkring huset, som bliver aktiveret, med censor.


Villaen har gennemgået en usædvanlig flot og nænsom renovering, siden overtagelsen og fremstår i særdeles flot stand, for den kræsne køber, der er bla. lavet nyt el, ny gulvvarme samt ny kloak.


Indvendigt tilbydes følgende indretning : Særdeles flot nyt bryggers med hvide elementer, plads til vaskemaskine & tørretumbler i god arbejds højde, gipsloft med indbygningsspots og flot klinkegulv med gulvvarme.


Særdeles flot " Svane " køkken med skuffer i hårdt træ, hvide køkken elementer samt " Quooker " og med bordplader i " komposit ", kogeøplads med siddepladser, gipsloft med indbygningsspots og særdeles flot laminatgulv pålagt, endvidere gulvvarme og det hele i åben forbindelse til alrummet, med plads til stort spisebord og udsigt til haven.


Fra spisestuen, er der direkte adgang til den skønne møblerings venlige opholdsstue, med flot akustik panel i loftet, samt udgang til haven. der er pålagt et pænt laminatgulv samt gipsloft med indbygningsspots i alrummet og der er ligeledes opsat flot akustik panel i loftet over spisebordet. Hele rummet er med gulvvarme.


Pæn lys entre med særdeles flot " travertin " klinkegulv, indbygningsskabe med skydedørs låger, gipsloft med indbygningsspots og god garderobeplads.


Nydeligt gæstetoilet med de oprindelige klinker på gulv samt vægge, hvidt badeværelses miljø skab, med nedfældet håndvask, der er installeret " Touch free" blandings batteri, der er opsat et nydeligt gipsloft.


1 stort lyst børneværelse med indbyggede skabe, " troldtekt " loft med indbygningsspots og flot lyst laminatgulv med gulvvarme.


Stort lyst soveværelse med " troldtekt " loft, indbygningsspots, god skabsplads med indbyggede skabe, nydeligt laminatgulv med gulvvarme.


1 stort lyst værelse / kontor, som let kan ændres til 2 værelser, flot laminatgulv med gulvvarme, " troldtekt loft " med indbygningsspots.


Særdeles flot nyt badeværelse med flot klinkegulv med gulvvarme, nydeligt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, " Touch free " blandings batteri, ophængt toilet, stor sep. bruseniche med flotte armaturer og flot glasdør isat, " troldtekt " loft med indbygningsspots.

Gode grunde til at købe boligen
1
Lukket solrig have
2
Separatkloakeret
3

Økonomien i boligen

Kontantpris 3.198.000
Ejerudgift pr. md. 2.137
Udbetaling 160.000
Brutto ekskl. ejerudgift 18.486
Netto ekskl. ejerudgift 14.694

Kontakt

Kontakt

Søren Gyldenfeldt Aarøe

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver, Vurderingskonsulent for Totalkredit, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
344 m
Indkøb:
276 m
Daginstitution:
476 m
Skole:
583 m
Sport og fritid:
645 m
Sundhed:
1,56 km
Ladestandere:
615 m
Lynladere:
1,98 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Esbjerg Kommune

INDBYGGERE

115.423

GRUNDSKYLD

9,900‰

KOMMUNESKAT

25,80%

SKOLER

26

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.622 kr./md.
Børnehave 2.028 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.