• Plantegninger

Barrit Langgade 142 7150 Barrit

Villa 102 m2 1.295.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
1.295.000
Boligareal: 102 m²
Stue/Værelser: 1/3
Kælderstørrelse: 60 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1950
Grundstørrelse: 1028 m²
Energimærke:

Charmerende 50´er villa med skønt udeareal

Velkommen til denne charmerende 50'er bolig, der ikke kun byder på en klassisk arkitektur med flotte gule flammende mursten, men også på moderne komfort og stilfulde opdateringer.

Området:
Huset ligger centralt i "Den levende landsby" Barrit. Her sørger lokalrådet og ildsjæle for, at der hele tiden sker udvikling i byen, med Barrit Kultur- og Idrætscenter som et dynamisk omdrejningspunkt. Her findes skole 0.-6. klasse, børnehave, idrætsanlæg med hal og legeunivers samt et stærkt foreningsliv, der byder på noget for alle aldre. Der er for nylig etableret en Let Køb, så de fornødne dagligvarer kan handles lokalt. Med den skønne natur tæt på skov og strand, gode busforbindelser til både Vejle og Horsens samt institutionerne - Barrit Skole og Barrit Børnehus - danner byen rigtig gode rammer for et godt familieliv. Der er ca. 10 minutters kørsel til Juelsminde, hvor du finder det skønne maritime miljø ved havnen og flere gode badestrande.
Hus og omgivelser:
Dejligt hus med god brugbar kælder. Alt er renoveret og klar til indflytning. Nyd et smukt haveanlæg, der grænser op til åben mark og stisystem, hvilket giver en følelse af rummelighed og natur. Nyd udearealerne med en nyetableret terrasse med et smukt glasværn, så du stadig kan nyde udsigten til haven. Her kan du sidde ganske uforstyrret og nyde solens stråler. En ny havepavillon med fast gulv og elektricitet tilbyder et ekstra rum til afslapning udendørs.
Indretning:
Fra du kommer ind i entreen fornemmer du en god atmosfære og en rød tråd i indretningen gennem huset. Fra entreen har du adgang til et lyst og lækkert nyt køkken. Her er masser af skuffer til opbevaring, hvilket gør det nemt at organisere og holde køkkenet ryddeligt. Bemærk også den flotte granitbordplade og indbygget emhætte i kogepladen. Fra køkkenet er der åben forbindelse til både dejligt spiseområde og til stor vinkelstue. Vinkelstuen har masser af plads, hygge fra brændeovnen og ikke mindst et smukt lysindfald fra det store vinduesparti. Yderligere findes et soveværelse med direkte adgang til terrassen samt 2 børneværelser og et lækkert badeværelse. Den brugbare kælder er optimalt udnyttet og rummer et vaskerum, 2 disponible rum samt garage.

Dette hus med sin charme, funktionalitet og fantastiske uderum er klar til at byde dig velkommen. Kontakt os i dag for en fremvisning.

Gode grunde til at købe boligen
1
Flot renoveret over alt
2
Indflytningsklar
3
162 brugbare m2 incl kælder

Økonomien i boligen

Kontantpris 1.295.000
Ejerudgift pr. md. 1.158
Udbetaling 65.000
Brutto ekskl. ejerudgift 7.468
Netto ekskl. ejerudgift 5.946

Kontakt

Kontakt

Lone Hybel

Partner, Salg, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
178 m
Indkøb:
6,08 km
Daginstitution:
1,49 km
Skole:
1,49 km
Sport og fritid:
1,59 km
Sundhed:
5,91 km
Ladestandere:
4,21 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Hedensted Kommune

INDBYGGERE

47.725

GRUNDSKYLD

7,900‰

KOMMUNESKAT

25,52%

SKOLER

21

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.921 kr./md.
Børnehave 2.805 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.