1 / 43

+ 40

  • Plantegninger
NYHED

Skolegade 3 8752 Østbirk

Villa 177 m2 2.195.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
2.195.000
Boligareal: 177 m²
Stue/Værelser: 1/5
Kælderstørrelse: 8 m²
Bygget/Ombygget: 1933/1976
Grundstørrelse: 899 m²
Energimærke:

Leder du efter en bolig, som der ikke findes to af? Velkommen til "Bøgebo"!

Velkommen til Skolegade 3 - en ejendom der tilbyder en unik kombination af historisk charme og moderne bekvemmeligheder, skabt for at danne rammen om et komfortabelt familieliv. 'Bøgebo' inviterer dig indenfor i en verden af hygge og hjemlig atmosfære. Ejendommen er beliggende i Østbirk. Lige overfor ligger skolen, som går fra 0.- 9. klasse. Østbirk er kendt for sit velfungerende idrætsliv, hvor byens to haller, fitnesscenter, tennisbaner, skydebane samt kunstgræsbane byder på en lang række fritidsaktiviteter for hele familien. Der er netop etableret nyt stort lægehus i byen, hvor der desuden også findes god variation af forskellige dagligdags indkøbsmuligheder (SuperBrugsen, Netto, bager, apotek, pizzaria m.m.) samt tandlæge praksis. Alt dette er inden for gåafstand fra villaen. Der er blot 10 min. kørsel til motorvej E45 og ca. 15 min. til hhv. Horsens, Ry og Skanderborg, mens der er blot ca. 30 min. kørsel til Aarhus, Silkeborg og Vejle.

"Bøgebo" bærer præg af en velholdt historie, hvor ejendommens alder bidrager til dens karakteristiske sjæl, men ikke på bekostning af funktionalitet. Huset har været igennem en nøje overvejet opdatering, herunder en betydningsfuld udskiftning af taget, hvilket sikrer det nye tegltag mange års holdbarhed og giver husets ydre en frisk og indbydende fremtoning. Dette gælder også husets indvendige stand, hvor sælger nøje har istandsat og udvalgt materialer, fuldstændigt tilpasset boligen. Indretningen af "Bøgebo" fremstår indbydende med et tidssvarende køkken fra 2007, der er en central del af hjemmet, hvor familien kan samles om måltiderne og dagens gøremål. Der er gulvvarme i alrum, stue, bryggers og badeværelse.

Selve boligens 177 m2 er fordelt på en måde som tilgodeser både det sociale og det private liv. Indretningen byder på et vælg af anvendelsesmuligheder - stuer til fællesaktiviteter, soveværelser til afslapning og ro, AIRBNB i den separate afdeling og måske et kontor til arbejde eller hobby.

"Bøgebo" på Skolegade 3 er mere end en adresse - det er et hjem, der står klar til at blive fyldt med nye minder. Sælger overdrager nøglerne til et indflytningsklart hus som både hylder sin fortid og byder fremtiden velkommen. Husets vedligeholdelsesmæssige tilstand giver en sjælden tryghed for den kommende ejer. Her får du et solidt fundament for dit næste kapitel i livet.

Gode grunde til at købe boligen
1
Tag 2021
2
Indflytningsklart
3
Lave varmeudgifter

Økonomien i boligen

Kontantpris 2.195.000
Ejerudgift pr. md. 1.639
Udbetaling 110.000
Brutto ekskl. ejerudgift 12.608
Netto ekskl. ejerudgift 10.041

Kontakt

Kontakt

Lasse Krag Sørensen

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
183 m
Indkøb:
526 m
Daginstitution:
458 m
Skole:
44 m
Sport og fritid:
241 m
Sundhed:
293 m
Ladestandere:
258 m
Lynladere:
7,05 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Horsens Kommune

INDBYGGERE

97.392

GRUNDSKYLD

8,700‰

KOMMUNESKAT

25,69%

SKOLER

15

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.410 kr./md.
Børnehave 1.874 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.