1 / 35

+ 32

Sct. Laurentii Vej 117A 9990 Skagen

Villa 112 m2 3.995.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
3.995.000
Boligareal: 112 m²
Stue/Værelser: 1/5
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1944/1978
Grundstørrelse: 286 m²
Energimærke:

Attraktiv Skagensvilla beliggende i Vesterby

Hermed præsenteres denne enestående ejendom velbeliggende i det charmerende Vesterby, hvorfra man er i gå afstand til gågaden, de røde fiskepakhuse på havnen, Byfogedskoven og stranden ved Damstederne.

Denne skønne Skagensvilla skiller sig ud med sin unikke opdeling mellem erhvervslokaler i en del af stueetagen og en yderst attraktiv beboelseslejlighed på første sal. Her finder man altså en oplagt mulighed for at kombinere erhverv og beboelse på en central beliggenhed i god stil og stand - eller alternativt at omdanne hele ejendommen til ren beboelse.
Ejendommen fremstår i den klassiske Skagensstil med pudsede gule facader, murede gesimser og det røde tegltag, der er karakteristisk for husene i Skagen. Ejendommen har bevaret sin autentiske charme, og man har i 2010 lavet en renovering med nyt tag og net pudsede facader, og i samme forbindelse er der lavet en totalrenovering af ejendommens 1. sal samt badeværelse, toilet og køkken i stueetagen.

Stueetagen er i dag indrettet til erhvervsformål som frisørsalon, og lokalet indbyder til et bredt udvalg af anvendelsesmuligheder. De rummelige og lyse lokaler kan tilpasses alt efter behov og er velegnede til eksempelvis butik, kontor, galleri, frisør og lignende. Med den centrale beliggenhed er ejendommen let tilgængelig for kunder og besøgende, ligesom der også er gode parkerings-muligheder til ejendommen.

På første salen er der en attraktiv beboelseslejlighed med fine detaljer, eksempelvis loft til kip og fritlagt bjælkekonstruktion. I lejlighedens opholdsrum er der et moderne køkken med kvist ud mod Sct. Laurentii Vej, en opholds- og spisestue med brændeovn og sydvendt kvist samt sydvest vendt altan, hvorfra udsigten til byens hustage ved Byfogedskoven og den allersidste aftensol kan nydes. Endvidere er der på 1. salen et soveværelse med loft til kip. Badeværelse tilhørende beboelseslejligheden findes i stueplan.

Et af de absolutte højdepunkter ved denne ejendom er den skønne og uforstyrrede gårdhave, der kun kræver et minimum vedligeholdelse, og som er ideel til udendørs afslapning og hyggelige sammenkomster med familie og venner.

Hør nærmere hos Nybolig Skagen

Gode grunde til at købe boligen
1
Skagensvilla i Vesterby
2
Skøn gårdhave
3
Tæt på centrum og natur

Økonomien i boligen

Kontantpris 3.995.000
Ejerudgift pr. md. 4.473
Udbetaling 200.000
Brutto ekskl. ejerudgift 22.763
Netto ekskl. ejerudgift 18.002

Kontakt

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
958 m
Indkøb:
448 m
Daginstitution:
505 m
Skole:
977 m
Sport og fritid:
503 m
Sundhed:
33 m
Ladestandere:
143 m
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Frederikshavn Kommune

INDBYGGERE

58.376

GRUNDSKYLD

13,400‰

KOMMUNESKAT

26,20%

SKOLER

8

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.024 kr./md.
Børnehave 2.007 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.