Nybolig Hunderup

Palle Jensen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Hunderupvej 68
5000 Odense C
Åbningstider

Din lokale ejendomsmægler i Hunderupkvarteret


Successen fortsætter hos Nybolig Palle Jensen

Din lokale mægler Nybolig Palle Jensen i Odense City & Tommerup er nu også repræsenteret på Hunderupvej 68 med central beliggenhed i Hunderupkvarteret, for at vi bedre kan betjene vore mange kunder i Odense M.

Nybolig Palle Jensen har over 30 års erfaring i handel med villaer, ejerlejligheder, andelsboliger samt projektsalg & ledes af indehaver & ejendomsmægler Peter Schultz Jensen, som har opbygget et meget stort netværk til gavn for firmaets mange kunder. Vi er et dynamisk & veluddannet team med stor erfaring krydret med unge entusiastiske ejendomsmæglere.

Vi kan sælge din bolig

Nybolig Palle Jensen tilbyder gratis & uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Når du vælger os til at sælge din bolig, udarbejder vi en personlig handlingsplan til dig & tildeler dig en personlig ejendomsmægler under hele salget. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet fra start til slut med kompetent rådgivning i alle salgets faser.

Nybolig Palle Jensen annoncerer din bolig markant i både det digitale univers & i de trykte medier. Vore boligforretninger er centralt placeret & giver os en markant profil med stort lokalt kendskab. 

Hos Nybolig Palle Jensen udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i hele landet.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse.

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg.

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om nogle af de mange projektbyggerier, som Nybolig står for salget eller udlejningen af, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen.

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Læs mere i vores online boligmagasin

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos:

  • Nybolig Odense Palle Jensen City 
  • Nybolig Hunderup Palle Jensen
  • Nybolig Odense Projekt
  • Nybolig Tommerup Palle Jensen

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 37286079

Læs mere om Nybolig Hunderup

Pengeinstitut
  • Nykredit Bank A/S samt øvrige Totalkreditrelaterede pengeinstitutter
Forsikringsselskab
  • Codan Forsikring & Dansk Boligforsikring
Andre
  • NMC Zigna Boligmarkedet Fyens Stiftstidende søndag i "Base" Skbhusavisen UgeAvisen LokalAvisen-Assens. Herudover er der bannerannoncering på fyens.dk samt generel annoncering på boligsiden.dk & nybolig.dk
Finansiering
  • Nykredit A/S Nykredit Bank A/S Totalkredit samt øvrige Totalkreditrelaterede pengeinstitutter
Forsikring
  • Codan Forsikring & Dansk Boligforsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.