Nybolig Odense - Palle Jensen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Filosofgangen 21
5000 Odense C
Åbningstider
Man - Ons:
Torsdag:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Odense City

Få hjælp til at sælge din bolig i Odense

Hos Nybolig Palle Jensen i City er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut. Nybolig Palle Jensen er et stærkt lokalt team med forretninger i City (inklusiv Center for Projektsalg) og i Tommerup. 
Forretningerne ligger geografisk centralt placeret i nærmiljøet og giver os en markant profil og et stort lokalkendskab.

Du skal have tryghed og en god pris

Hos Nybolig Palle Jensen har vi styr på alle dele af salget. Lige fra din første kontakt med mægleren til vores skødeafdeling har afsluttet handlen og dit provenu bliver udbetalt. Du vil føle, at salæret er givet godt ud. Alle spørgsmål og svar gør det muligt at sætte den bedste pris på huset for dig som sælger og afstemme den med realiteterne. En god pris afhænger også af dine forventninger til, hvor lang tid salget må tage, hvordan priserne har udviklet sig i dit lokaleområde, og om der er andre huse til salg i nærheden, som markedet kan sammenlignes med.

Vi lover meget og vi holder det også!

Hos Nybolig Palle Jensen har vi flere grundværdier vi baserer vores virksomhed på. En af de vigtige er, at vi holder det, vi lover. Vi giver et klart billede af markedet i lokalområdet og hvordan vi kan sikre det bedste salg. Alle i firmaet er optimister og positive, men også realister og din ærlige samarbejdspartner. Derfor er vi din bedste samarbejdspartner, når du skal have solgt din bolig.

Overvejer du at købe bolig i Odense

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Palle Jensen i City. 
Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. 
Leder du efter villa, rækkehus, ejerlejlighed, ideelle anpartslejligheder eller andelsbolig, så kontakt os gerne på tlf. 6613 1323.

Læs mere i vores online boligmagasin 

Vi glæder os til at høre fra dig! 
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa
 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 37286079

Læs mere om Nybolig Odense - Palle Jensen

Realkreditinstitut
 • Nykredit & Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank A/S samt øvrige Totalkreditrelaterede pengeinstitutter
Forsikringsselskab
 • Gjensidige Forsikring & Dansk Boligforsikring
Andre
 • NMC
 • Zigna
 • Boligmarkedet
 • Fyens Stiftstidende søndag i "Base"
 • Skbhusavisen
 • UgeAvisen
 • LokalAvisen-Assens. Herudover er der bannerannoncering på fyens.dk samt generel annoncering på boligsiden.dk & nybolig.dk.
Finansiering
 • Nykredit A/S
 • Nykredit Bank A/S
 • Totalkredit samt øvrige Totalkreditrelaterede pengeinstitutter
Forsikring
 • Gjensidige Forsikring
Annoncering
 • Boligmarkedet
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.