Nybolig Tommerup - Palle Jensen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Tallerupvej 45
5690 Tommerup
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Tommerup

Få hjælp til at sælge din bolig i Tommerup

Hos Nybolig Palle Jensen i Tommerup er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Nybolig Palle Jensen er et stærkt lokalt team med forretninger i Tommerup og i Odense City (inklusiv Center for Projektsalg). Forretningerne ligger geografisk centralt placeret i nærmiljøet og giver os en markant profil og et stort lokalkendskab.

Du skal have tryghed og en god pris

Hos Nybolig Palle Jensen har vi styr på alle dele af salget. Lige fra din første kontakt med mægleren til vores skødeafdeling har afsluttet handlen og dit provenu bliver udbetalt. Du vil føle, at salæret er givet godt ud. Alle spørgsmål og svar gør det muligt at sætte den bedste pris på huset for dig som sælger og afstemme den med realiteterne. En god pris afhænger også af dine forventninger til, hvor lang tid salget må tage, hvordan priserne har udviklet sig i dit lokaleområde, og om der er andre huse til salg i nærheden, som markedet kan sammenlignes med.

Vi lover meget og vi holder det også!

Hos Nybolig Palle Jensen har vi flere grundværdier vi baserer vores virksomhed på. En af de vigtige er, at vi holder det, vi lover. Vi giver et klart billede af markedet i lokalområdet og hvordan vi kan sikre det bedste salg. Alle i firmaet er optimister og positive, men også realister og din ærlige samarbejdspartner. Derfor er vi din bedste samarbejdspartner, når du skal have solgt din bolig.

Overvejer du at købe bolig i Tommerup

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Palle Jensen i Tommerup.

Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi.

Leder du efter villa, rækkehus mm. så kontakt os gerne på tlf. 6476 1231.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 37286079

Læs mere om Nybolig Tommerup - Palle Jensen

Realkreditinstitut
  • Nykredit & Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank A/S samt øvrige Totalrelaterede pengeinstitutter
Forsikringsselskab
  • Gjensidige Forsikring & Husejernes Forsikring
Andre
  • NMC Visual & Boligmarkedet
Finansiering
  • Nykredit Bank A/S samt øvrige Totalrelaterede pengeinstitutter
Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
Annoncering
  • Boligmarkedet
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.