Adresse

Tallerupvej 45
5690 Tommerup

Åbningstider

Man - Fre:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 6476 1231

Din lokale ejendomsmægler i Tommerup

Få hjælp til at sælge din bolig i Tommerup
Hos Nybolig Palle Jensen i Tommerup er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut. Nybolig Palle Jensen er et stærkt lokalt team med forretninger i Tommerup og i Odense City (inklusiv Center for Projektsalg).
Forretningerne ligger geografisk centralt placeret i nærmiljøet og giver os en markant profil og et stort lokalkendskab.


Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Du skal have tryghed og en god pris
Hos Nybolig Palle Jensen har vi styr på alle dele af salget. Lige fra din første kontakt med mægleren til vores skødeafdeling har afsluttet handlen og dit provenu bliver udbetalt. Du vil føle, at salæret er givet godt ud. Alle spørgsmål og svar gør det muligt at sætte den bedste pris på huset for dig som sælger og afstemme den med realiteterne. En god pris afhænger også af dine forventninger til, hvor lang tid salget må tage, hvordan priserne har udviklet sig i dit lokaleområde, og om der er andre huse til salg i nærheden, som markedet kan sammenlignes med.

Vi lover meget og vi holder det også!
Hos Nybolig Palle Jensen har vi flere grundværdier vi baserer vores virksomhed på. En af de vigtige er, at vi holder det, vi lover. Vi giver et klart billede af markedet i lokalområdet og hvordan vi kan sikre det bedste salg. Alle i firmaet er optimister og positive, men også realister og din ærlige samarbejdspartner. Derfor er vi din bedste samarbejdspartner, når du skal have solgt din bolig.

Overvejer du at købe bolig i Tommerup
Hvis du vil finde den helt rigtige bolig, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Palle Jensen i Tommerup.
Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi.
Leder du efter villa, rækkehus mm. så kontakt os gerne på tlf. 6476 1231.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 37286079

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit & Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank A/S samt øvrige Totalrelaterede pengeinstitutter
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige Forsikring & Husejernes Forsikring
  Andre:
 • NMC Visual & Boligmarkedet

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit Bank A/S samt øvrige Totalrelaterede pengeinstitutter
  Forsikring:
 • Gjensidige Forsikring
  Annoncering:
 • Boligmarkedet

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...