Adresse

Jernbanegade 27
5750 Ringe

Åbningstider

Man - Fre:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 6262 3200

Din lokale ejendomsmægler i Ringe

- din lokale ejendomsmægler i Ringe og på Midtfyn
Nybolig Ringe har en central beliggenhed i Ringe. Herfra dækker vi hele Midtfyn fra Årslev i nord til Kværndrup i syd og fra Måre i øst til Broby i vest. 
Vores professionelle og engagerede team hjælper hvert år mange tilfredse kunder, når de skal handle bolig lige fra villa, nedlagt landbrug, rækkehus, andelsbolig, liebhaverbolig, ejerlejlighed og til fritidshus. Vi er også parate til at hjælpe dig ved boligskifte og vil lytte aktivt til dine ønsker og behov for en ny bolig.
Nybolig Ringe har Thomas M. Thomsen, Uffe Jeppesen og Lars Lyster som ansvarlige indehavere og vores filosofi er ærlighed og troværdighed frem for alt.
Vi glæder os til at hjælpe dig som sælger med at sælge din bolig, eller dig som køber med at realisere dine boligdrømme. Ring til os for en uforpligtende boligsnak.
 


Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

En Handlingsplan for salget
Skal du sælge, lægger vi stor vægt på at give dig en realistisk salgsvurdering baseret på vores indgående lokalkendskab. Når du skal sælge din bolig, udarbejder vi en plan for salget og markedsføringen af din bolig, så du får et overblik over hele salgsforløbet. I salgsprocessen sørger vi for at give dig en løbende status på, hvordan salget går, og hvad kunderne siger om din bolig. Får vi et købstilbud, informeres du straks.

I vores Køberkartotek har vi mange potentielle boligkøbere, så måske har vi allerede køberen til din bolig? Desuden markedsfører vi din bolig med flotte aktuelle fotos på nybolig.dk, i de lokale aviser samt i udstillingen i vores forretning.

Samarbejde
Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 32467040

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit forsikring og Gjensidige Forsikring

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank
  Forsikring:
 • Nykredit forsikring og Gjensidige forsikring
  Annoncering:
 • Jysk Fynske Medier
  Andre ydelser:
 • El- og gasleverandøre: Ørsted (El og gas)
 • NRGI og Strømlinet

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...