Nybolig Ringe A/S

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Jernbanegade 27
5750 Ringe
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Ringe

- din lokale ejendomsmægler i Ringe og på Midtfyn
Nybolig Ringe har en central beliggenhed i Ringe. Herfra dækker vi hele Midtfyn fra Årslev i nord til Kværndrup i syd og fra Måre i øst til Broby i vest. 
Vores professionelle og engagerede team hjælper hvert år mange tilfredse kunder, når de skal handle bolig lige fra villa, nedlagt landbrug, rækkehus, andelsbolig, liebhaverbolig, ejerlejlighed og til fritidshus. Vi er også parate til at hjælpe dig ved boligskifte og vil lytte aktivt til dine ønsker og behov for en ny bolig.
Nybolig Ringe har Thomas M. Thomsen, Uffe Jeppesen og Lars Lyster som ansvarlige indehavere og vores filosofi er ærlighed og troværdighed frem for alt.
Vi glæder os til at hjælpe dig som sælger med at sælge din bolig, eller dig som køber med at realisere dine boligdrømme. Ring til os for en uforpligtende boligsnak.
 


En Handlingsplan for salget
Skal du sælge, lægger vi stor vægt på at give dig en realistisk salgsvurdering baseret på vores indgående lokalkendskab. Når du skal sælge din bolig, udarbejder vi en plan for salget og markedsføringen af din bolig, så du får et overblik over hele salgsforløbet. I salgsprocessen sørger vi for at give dig en løbende status på, hvordan salget går, og hvad kunderne siger om din bolig. Får vi et købstilbud, informeres du straks.

I vores Køberkartotek har vi mange potentielle boligkøbere, så måske har vi allerede køberen til din bolig? Desuden markedsfører vi din bolig med flotte aktuelle fotos på nybolig.dk, i de lokale aviser samt i udstillingen i vores forretning.

Samarbejde
Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 32467040

Læs mere om Nybolig Ringe A/S

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank
Forsikringsselskab
  • Nykredit forsikring og Gjensidige Forsikring
Finansiering
  • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank
Forsikring
  • Nykredit forsikring og Gjensidige forsikring
Annoncering
  • Jysk Fynske Medier
Andre ydelser
  • El- og gasleverandøre: Ørsted (El og gas)
  • NRGI og Strømlinet
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.