Nybolig Ringe

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Jernbanegade 27
5750 Ringe
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Ringe

Nybolig Ringe har en central beliggenhed i Ringe. Herfra dækker vi hele Midtfyn fra Årslev i nord til Kværndrup i syd og fra Gislev i øst til Hillerslev i vest.

Vores professionelle og engagerede team hjælper hvert år mange tilfredse kunder, når de skal handle bolig lige fra villa, rækkehus, andelsbolig  og ejerlejlighed til liebhaverbolig, fritidshus og nedlagt landbrug. Vi er også parate til at hjælpe dig ved boligskifte, og vi arbejder for at matche dine behov og ønsker til en ny bolig.

En handlingsplan for salget

Skal du sælge, lægger vi stor vægt på at give dig en realistisk salgsvurdering baseret på vores indgående lokalkendskab. Når du skal sælge din bolig, udarbejder vi en plan for salget og markedsføringen af din bolig, så du får et overblik over hele salgsforløbet. I salgsprocessen sørger vi for at give dig en løbende status på, hvordan salget går, og hvad kunderne siger om din bolig. Får vi et købstilbud, informeres du straks.

I vores køberkartotek har vi mange potentielle boligkøbere, og måske har vi allerede køberen til din bolig. Desuden markedsfører vi din bolig med flotte fotos på samtlige boligformidlingssider, på sociale medier, i de lokale aviser samt i udstillingen i vores forretning.

Samarbejde

Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde med mere end 220 mæglerforretninger. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Codan Forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter - alt sammen for at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Nybolig Ringe har Jesper Greve, Thomas M. Thomsen, Uffe Jeppesen og Lars Lyster som ansvarlige indehavere. og vores filosofi er ærlighed, troværdighed og resultat frem for alt.

Vi glæder os til at hjælpe dig som sælger med at sælge din bolig, eller dig som køber med at realisere dine boligdrømme. Ring til os for en uforpligtende boligsnak.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 32467040

Til alle tider. Til alle hjem.

  • Kontakt os, så hjælper vi dig godt videre til dit næste hjem.

Læs mere om Nybolig Ringe

Pengeinstitut
  • Nykredit
  • Totalkredit
  • Sydbank
  • Sparekassen Sjælland-Fyn og Fynske Bank
Forsikringsselskab
  • Codan Forsikring/Dansk Boligforsikring og Alm. Brand Forsikring/WIA
Andre
  • SEF og Strømlinet
Finansiering
  • Ja
Forsikring
  • Ja
Andre ydelser
  • Ja
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.