Nybolig Amager - Holmbladsgade

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Holmbladsgade 20
2300 København S
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Søndag:
Telefontid 08.00 – 22.00

Nybolig Holmbladsgade - Amager

Din lokale ejendomsmægler på Amager

Når du står over for en bolighandel, skal det føles rigtigt - både på bundlinjen og i maven. Derfor lægger vi hos Nybolig Amager på Holmbladsgade stor vægt på at hjælpe dig trygt og bekvemt gennem hele din bolighandel fra start til slut, så du mærker glæden ved en dygtig mægler og samtidig slipper for unødvendige bekymringer.

Nybolig på Holmbladsgade 20 ligger et stenkast fra Amagerbro Metro. Nybolig på Holmbladsgade er din lokale ejendomsmægler på Amager, der kender området og boligmarkedet ud og ind. Vi er specialister indenfor salg og køb af ejendomme på Amager og leverer en personlig, professionel og kompetent service til alle vores kunder.

Kom forbi og lad os hjælpe dig med at sælge eller købe din drømmebolig.

Sådan sælger vi din bolig

Vi hjælper dig med at få din bolig klar til salg og markedsføre den effektivt for at finde den rette køber og opnå den bedste pris. Hos Nybolig Holmbladsgade tilbyder vi en lang række ydelser, der kan hjælpe dig med at få solgt din bolig. De omfatter:

Vi tilpasser vores salgsstrategi til din bolig og dine behov, så du får den bedste salgsoplevelse. Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig og lad os vise dig, hvordan vi kan hjælpe dig med at få solgt din bolig på Amager.

Få kompetent køberrådgivning

Når du skal købe en ny bolig, kan det være svært at finde det perfekte match. Hos Nybolig Holmbladsgade kan vi hjælpe dig gennem hele købsprocessen. Med os kan du blandt andet få:

  • En gennemgang af din kommende bolig med en byggesagkyndig
  • Hjælp til prisforhandling og budstrategi
  • Juridisk sparring i forbindelse med din købsaftale
  • Meget mere

Vælg selv om du har behov for assistance gennem hele processen eller en udvalgt del. Du kan læse mere om vores køberrådgivning og priser her

Alle burde elske Amager!

Det er længe siden, at man oprigtigt har kunne kalde Amager for ”lorte øen”. Og vi kan komme i tanke om hundrede grunde til at flytte til Amager. Nærområdet byder på gode genbrugsbutikker, tøjbutikker, restauranter, vinbarer, parker, legepladser og en sublim offentlig infrastruktur.

Har du børn, ligger der også flere gode folkeskoler, gymnasier og idrætshaller. Der er helt simpelt noget for alle på Amager. Og det er de færreste steder i Danmark, at du har mulighed for bo en kort cykeltur både fra centrum, strand og grønne naturområder.

Find boliger til salg på Amager

Uanset om du søger hus eller lejlighed på Amager, har vi et bredt udvalg af boliger, der passer til dine behov. Vi har inddelt kategorierne, så det er nemt for dig at finde det, du leder efter. Herunder kan du se dine muligheder:

Er du interesseret i resten af København, kan du finde en af mæglere i København.

Kontakt Nybolig Holmbladsgade – Amager

Hos Nybolig Holmbladsgade er vi klar til at hjælpe dig med alle dine boligbehov. Uanset om du skal sælge eller købe en bolig, står vores erfarne team af ejendomsmæglere klar til at assistere dig gennem processen. Du kan også besøge en af vores andre lokale ejendomsmæglere på Amager, eller kontakte os for en uforpligtende samtale om dine boligdrømme på Amager.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43171585

Læs mere om Nybolig Amager - Holmbladsgade

Realkreditinstitut
  • Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank
Forsikringsselskab
  • Codan
Finansiering
  • Totalkredit
Forsikring
  • Codan
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.