Nybolig Amager - Holmbladsgade

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Holmbladsgade 20
2300 København S
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Søndag:
Telefontid 08.00 – 22.00

Din lokale ejendomsmægler på Amagerbro

Velkommen til Nybolig Amager på Holmbladsgade 

Når du står over for en bolighandel, skal det føles rigtigt – både på bundlinjen og i maven. Derfor lægger vi hos Nybolig Amager på Holmbladsgade stor vægt på at hjælpe dig trygt og bekvemt gennem hele din bolighandel fra start til slut, så du mærker glæden ved en dygtig mægler og samtidig slipper for unødvendige bekymringer.

Hvis du ønsker at overlade din bolighandel til en kompetent og erfaren mægler, så du kan fokusere på dine fremtidsplaner, så er Nybolig Amager på Holmbladsgade 20 det rigtige sted at starte – uanset om du ønsker at sælge eller købe.

Stort lokalkendskab

I spidsen for forretningen står ejendomsmægler og indehaver Leutrim Rusiti, der selv er ’Amagerkaner’ med stort A. Han er opvokset på Amager og er i dag bosiddende på Parmagade. Gennem et stort og mangeårigt lokalkendskab, en stor passion for ejendomsmæglerfaget og flere år som ejendomsmægler på Amager, er han og resten af holdet i Nybolig Amager den sikreste vej til at indfri dine boligdrømme. Amager er en fantastisk by i fuld udvikling, og med alt fra Islands Brygge og naturskønne Amager Strandpark til Ørestadens spændende arkitektur er det ikke mærkeligt, at Amager bliver stadig mere eftertragtet.

Sådan arbejder vi for dig

Hos Nybolig Amager lægger vi et stort arbejde i at skræddersy en personlig handlingsplan for dig. Kommer du til os for at sælge, laver vi en detaljeret markedsføringsplan for dit boligsalg, så du altid har et klart overblik over vores aftaler, markedsføring og dit salgsforløb.

Hos os er du ikke et nummer i rækken af kunder. Her er du nummer ét. Gennem en grundig behovsafdækning sikrer vi, at dine ønsker bliver indfriet, uanset om du ønsker vores hjælp til at sælge eller købe bolig. Vi arbejder grundigt, og vi er først tilfredse, når du som kunde er kommet trygt videre på boligmarkedet. Vi brænder for tilfredse kunder, og hver dag arbejder vi for at skabe de bedste resultater til gavn for dig. 

Vores forretning ligger et stenkast fra Amagercenteret, og den centrale beliggenhed gør det nemt at finde vores forretning, ligesom beliggenheden giver god eksponering til gavn for vores sælgende kunder. Vi har gennem tiden hjulpet mange danskere godt videre på boligmarkedet, og vi er også klar til at hjælpe dig – uanset om du ønsker at købe eller sælge villa, rækkehus, ejerlejligheder eller andelsbolig. 

For at sikre, at du som boligsælger ikke mister en køber, har vi åbent for telefonen fra kl. 8-22 for at være tilgængelige og nærværende, uanset hvornår din køber ringer.

Du er meget velkommen til at komme forbi vores butik til en kop kaffe og en uforpligtende boligsnak. Vi står altid klar til at tage imod dig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 43171585

Læs mere om Nybolig Amager - Holmbladsgade

Realkreditinstitut
  • Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank
Forsikringsselskab
  • Codan
Finansiering
  • Totalkredit
Forsikring
  • Codan
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.