Nybolig Islands Brygge

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Islands Brygge 62
2300 København S
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Søndag:
Telefontid 08.00 - 22.00

Din lokale ejendomsmægler på Islands Brygge

De seneste 10 år er masser af nyt boligbyggeri skudt op her på Amager. Ørestaden lever op til sit navn som en stad i byen, Islands Brygge er indbegrebet af metropol-hygge året rundt, og langs Amager Strand nyder folk sundudsigten fra deres lækre lejligheder. Sælgerne af denne type boliger er typisk veluddannede mennesker med god indkomst, og flere af dem er tilflyttere fra udlandet. Vores medarbejdere matcher dem. Både i stil & tone – og ved at leve op til deres høje kvalitets- og informationskrav. Derfor tør vi godt love, at vi ikke blot er din lokale ejendomsmægler men din specialist på Islands Brygge.

Skal du sælge bolig? Så ring på 3259 7749 og mærk forskellen!

Alt, hvad vi gør, er baseret på værdierne ihærdighed, faglighed og nærvær. Mange års erfaring har trænet os i at lære både kunderne og den enkelte bolig at kende. Vi målretter vores rådgivning og sparring efter det behov, som du har. Derfor er du i trygge hænder hos os, og vi lover, at vi ikke slipper dig, før dit salg af bolig er helt i hus.

Vi kender sælgerne og finder køberne

Høj kundetilfredshed kommer ikke af sig selv. Vi arbejder hårdere og mere ihærdigt end de fleste, og hver eneste dag gør vi den ekstra indsats, som får telefonerne til at ringe og boligerne til at blive solgt. Oveni sørger vi for, at vi som team har det godt sammen. For jo bedre samarbejde, jo større arbejdsglæde. Og det smitter af på både resultater og kundernes tilfredshed.

Få Køberrådgivning her

Hvem skal gennemgå alle dokumenterne? Hvem laver skøde og refusionsopgørelse? Og hvem berigtiger handlen? Hvordan forstår jeg tilstandsrapporten? Er prisen fair?
Vi hjælper dig før, under og efter dit boligkøb – med det hele, så du ikke behøver gå flere steder hen.

Vi har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke. Det sikrer, at du trygt kan lægge dit boligkøb i vores hænder. Vi bærer ansvaret hele vejen.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 44144867

Læs mere om Nybolig Islands Brygge

Pengeinstitut
  • Nykredit
Forsikringsselskab
  • Codan Forsikring / Dansk Boligforsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.