Nybolig Amager - Øresundsvej

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Øresundsvej 94
2300 København S
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Søndag:
Telefontid 08.00 - 22.00

Din lokale ejendomsmægler på Amager


Din ejendomsmægler på Amager: 2300 er blevet trendy

For 15 år siden havde mange svært ved at forestille sig, hvordan metro, strandpark og nybyggeri ville kickstarte væksten på Amager. I dag er både lokale og tilflyttere enige: 2300 er blevet trendy! Ikke mindst fordi Amager stadig er indbegrebet af mangfoldighed og boliger til enhver smag – lige fra de klassiske villaer til de rappe 2-værelses og nybygget liebhaveri. Derfor tør vi godt love, at vi ikke blot er din lokale ejendomsmægler, men at der ligger både kendskab til markedet og kærlighed til øen bag, når vi sælger en Amager-bolig.

Skal du sælge bolig? Så ring på 4458 2301 og mærk forskellen!

Alt, hvad vi gør, er baseret på værdierne ihærdighed, faglighed og nærvær. Mange års erfaring har trænet os i at lære både kunderne og den enkelte bolig at kende. Vi målretter vores rådgivning og sparring efter det behov, som du har. Derfor er du i trygge hænder hos os, og vi lover, at vi ikke slipper dig, før dit salg af bolig er helt i hus.

Vi kender sælgerne og finder køberne

Høj kundetilfredshed kommer ikke af sig selv. Vi arbejder hårdere og mere ihærdigt end de fleste, og hver eneste dag gør vi den ekstra indsats, som får telefonerne til at ringe og boligerne til at blive solgt. Oveni sørger vi for, at vi som team har det godt sammen. For jo bedre samarbejde, jo større arbejdsglæde. Og det smitter af på både resultater og kundernes tilfredshed.

Få Køberrådgivning her

Hvem skal gennemgå alle dokumenterne? Hvem laver skøde og refusionsopgørelse? Og hvem berigtiger handlen? Hvordan forstår jeg tilstandsrapporten? Er prisen fair?

Vi hjælper dig før, under og efter dit boligkøb – med det hele, så du ikke behøver gå flere steder hen.

Vi har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke. Det sikrer, at du trygt kan lægge dit boligkøb i vores hænder. Vi bærer ansvaret hele vejen.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43171585

Læs mere om Nybolig Amager - Øresundsvej

Pengeinstitut
  • Nykredit
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.