Nybolig København SV

Jonas Hagmann Kristoffersen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Teglholmens Østkaj 50 st.
(Udstillingsforrtening)
2450 København SV
Åbningstider

Din lokale ejendomsmægler i København SV (Udstillingsforretning)


Vi samler kræfterne

Vi har valgt at samle kræfterne i en forretning, og har I den forbindelse omdannet vores forretning i Sydhavnen til en ubemandet udstillingsforretning. Du kan naturligvis fortsat fange os på både mail, telefon og på fremvisninger, men vi henviser i øvrigt til vores forretning Nybolig Valby - Hagmann ApS, Valby Langgade 207, st., 2500 Valby.

Velkommen til Nybolig København SV – Hagmann Ap

Boligen er den største økonomiske disposition i livet. Derfor er det vigtigt at vælge den rette ejendomsmægler til at sikre en god og tryg bolighandel. Hos Nybolig København SV er vi et hold af engagerede medarbejdere, som vil yde 110 procent for at sikre dig en succesfuld bolighandel.

Kom i mål med dit boligsalg 

Vi lægger et stort arbejde i at skræddersy en personlig handlingsplan for dit boligsalg, og vi laver en detaljeret markedsføringsplan for dit boligsalg, så du altid har et klart overblik over vores aftaler, markedsføringen af din bolig og dit salgsforløb.

Vi arbejder for at sælge din bolig hurtigt men samtidig til en god pris, og vi har et af områdets laveste prisafslag. Vi står for høj faglighed, og vores store lokalkendskab, erfaring og passionerede tilgang til dit boligsalg er væsentlige parametre for, at vi kan sikre dig et succesfuldt salg.

Hjælp til dit boligkøb

Står du foran et boligkøb, kan vi også rådgive dig her. Vi kan tilbyde køberrådgivning til dig, der ønsker professionel rådgivning, inden købsaftalen underskrives. God køberrådgivning kan være meget værd, idet vi som en del af køberrådgivningspakken også kan tilbyde hjælp til prisforhandling med sælgers mægler. Vi er altid tilgængelige, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende dialog om dine muligheder.

Klare fordele

Vi tilbyder naturligvis også en bred vifte af fordele. Går du med salgstanker, tilbyder vi dig gerne en gratis vurdering af, hvad din bolig er værd i det aktuelle marked. Med en opdateret boligvurdering i hånden er du klar til at jagte nye boligdrømme, og vi hjælper dig naturligvis gerne.

Kom ned i butikken på Teglholmens Østkaj 50 eller ring på 36 14 15 16.

Vi glæder os til at realisere dine boligdrømme!

Med venlig hilsen
Jonas Hagmann

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 40050612

Til alle tider. Til alle hjem.

  • Kontakt os, så hjælper vi dig godt videre til dit næste hjem.

Læs mere om Nybolig København SV

Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.