Adresse

Hobrovej 48
9530 Støvring

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 9837 1113

Din lokale ejendomsmægler i Støvring

Nybolig Støvring er et stort ejendomsmæglerfirma i lokalområdet med stort lokalkendskab og mange kontakter. Forretningen ledes af ansvarlig indehaver og ejendomsmægler Inge-Lene Ebdrup og Peter Bargmann.

Forretningen ligger på Hobrovej 48 med lyse og venlige udstillingsfaciliteter, der ses af mange gående og kørende mennesker hver eneste dag. Vi har gode parkeringsforhold.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Når du kommer i kontakt med Nybolig Støvring, vil du opleve, at vi lægger vægt på at opfylde dine forventninger til en ordentlig handel. Først når dine forventninger til:
- Kvalitet
- Tid
- Salgspris
- Omkostninger
- Information
er indfriet, kan du være tilfreds med salget af din bolig.

Nybolig Støvring har i samarbejde med alle de andre Nybolig butikker, et stort og effektivt Køberkartotek, som dagligt bliver vedligeholdt.
Hver eneste gang, vi får en bolig til salg, gennemgår vi Køberkartoteket for at finde en køber til netop din bolig. Faktisk sælger vi rigtig mange af vores boliger gennem Køberkartoteket. Det betyder mere tilfredse købere og vil spare dig for både penge og besvær.

For at opnå det bedst mulige salgsresultat arbejder Nybolig Støvring med en markant markedsføring. Det sikrer en konstant opmærksomhed på netop din bolig.            

Samtidig lægger vi vægt på en grundig og kvalificeret information til dig gennem hele salgsforløbet og sikrer, at den omfangsrige papirgang går gnidningsløst og trygt igennem for dig.

Nybolig Støvring er en del af Nybolig kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde, hvis du skulle få behov for at søge bolig i andre egne af landet. Desuden samarbejder vi med lokale banker, sparekasser, andelskasser, Nykredit og Nykredit Forsikring for at kunne give dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig til konkurrencedygtige priser.

Vi er ærlige i vores salgsvurdering, og vi giver ren besked. Vi sætter service i højsædet og arbejder aktivt for at afslutte en handel, så både du og køber er tilfredse.

Det er det, vi kalder en ordentlig handel.

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 33796420

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit bank
 • Spar Nord samt diverse andre pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige forsikring
  Andre:
 • E-soft
 • Strømlinet

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit bank
 • Sparnord og diverse andre pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit
  Forsikring:
 • Gjensidige
  Annoncering:
 • Nordjyske
 • Midthimmerlands folkeblad og Boligmarkedet
  Andre ydelser:
 • E-soft
 • Strømlinet

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...