Nybolig Støvring

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Hobrovej 48
9530 Støvring
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Støvring

Nybolig Støvring er et stort ejendomsmæglerfirma i lokalområdet med stort lokalkendskab og mange kontakter. Forretningen ledes af ansvarlig indehaver og ejendomsmægler Marlene Sloth Langkilde og Peter Bargmann.

Forretningen ligger på Hobrovej 48 med lyse og venlige udstillingsfaciliteter, der ses af mange gående og kørende mennesker hver eneste dag. Vi har gode parkeringsforhold.

Når du kommer i kontakt med Nybolig Støvring, vil du opleve, at vi lægger vægt på at opfylde dine forventninger til en ordentlig handel. Først når dine forventninger til:

  • Kvalitet
  • Tid
  • Salgspris
  • Omkostninger
  • Information

er indfriet, kan du være tilfreds med salget af din bolig.

Nybolig Støvring har i samarbejde med alle de andre Nybolig butikker, et stort og effektivt Køberkartotek, som dagligt bliver vedligeholdt.

Hver eneste gang, vi får en bolig til salg, gennemgår vi Køberkartoteket for at finde en køber til netop din bolig. Faktisk sælger vi rigtig mange af vores boliger gennem Køberkartoteket. Det betyder mere tilfredse købere og vil spare dig for både penge og besvær.

For at opnå det bedst mulige salgsresultat arbejder Nybolig Støvring med en markant markedsføring. Det sikrer en konstant opmærksomhed på netop din bolig.

Samtidig lægger vi vægt på en grundig og kvalificeret information til dig gennem hele salgsforløbet og sikrer, at den omfangsrige papirgang går gnidningsløst og trygt igennem for dig.

Nybolig Støvring er en del af Nybolig kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde, hvis du skulle få behov for at søge bolig i andre egne af landet. Desuden samarbejder vi med lokale banker, sparekasser, andelskasser, Nykredit og Nykredit Forsikring for at kunne give dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig til konkurrencedygtige priser.

Vi er ærlige i vores salgsvurdering, og vi giver ren besked. Vi sætter service i højsædet og arbejder aktivt for at afslutte en handel, så både du og køber er tilfredse.

Det er det, vi kalder en ordentlig handel.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 41273992

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.