Nybolig Juelsminde

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Odelsgade 30
7130 Juelsminde
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler på Juelsmindehalvøen


Hvem er vi?

Hos Nybolig Juelsminde er vi et målrettet team, som vil arbejde benhårdt for at hjælpe dig godt videre på boligmarkedet. Det gælder, uanset om du skal sælge eller købe bolig. Vi er ikke bare ejendomsmæglere, men en fast og integreret del af livet her på Juelsmindehalvøen. Vi bor og lever her, køber ind her, dyrker vores fritidsinteresser her og har vores omgangskreds her.

Derfor kender vi også lokalområdet bedre end de fleste. Det anser vi for en stor styrke, når vi i det daglige formidler boliger i vores dejlige område. Og netop derfor bør du overveje os som din samarbejdspartner, når du skal sælge eller købe bolig.

Hvorfor os?

Vælger du os som din samarbejdspartner, kan vi garantere dig, at vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at hjælpe dig godt videre – hvad enten det gælder at finde en ny ejer til din ejendom eller at hjælpe dig med at finde et nyt hjem. Her trækker vi bl.a. på en bred vifte af redskaber til onlinemarkedsføring ligesom vi altid sørger for at udarbejde en skræddersyet salgsplan.

Skal du købe, står vi klar med professionel KøberRådgivning hele vejen igennem købsprocessen. Uanset hvor du er i livet – og uanset hvor i landet du påtænker at købe bolig – kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige bolig, der passer til dig og dine behov. Samtidig kan vi hjælpe med at skabe overblik over de mange juridiske dokumenter, der naturligt følger med en bolighandel.

Her hjælper vi dig bl.a. med at sikre, at alle forbehold, du måtte have, bliver skrevet ind i købsaftalen. Derudover tager vi gerne med dig ud og besigtiger boligen. Og hvis du ønsker det, står vi også gerne for at forhandle pris og vilkår med sælger på dine vegne.

Kort sagt hjælper vi dig med alt. På den måde sikrer vi, at processen bliver så enkel og overskuelig for dig som overhovedet muligt. Du kan læse mere om Nybolig KøberRådgivning her.

Kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag på tlf. 7569 4515 for en uforpligtende boligsnak med udgangspunkt i din situation og dine konkrete boligbehov. Uanset om du går med salgs- eller købstanker, står vi klar til at rådgive dig, og hjælper også gerne med at foretage en salgsvurdering af din bolig – gratis og ligeledes helt uforpligtende.

Vi glæder os til at møde dig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 39193949

Læs mere om Nybolig Juelsminde

Pengeinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
  • Nykredit Bank - Spar Nord - Sparekassen Kronjylland - Vestjysk Bank - Arbejdernes Landsbank - Sydbank - Middelfart Sparekasse
Forsikringsselskab
  • Codan - Dansk Boligforsikring - Alm. Brand/Willis
Andre
  • Jyllands Posten - Horsens Posten - Boligsiden - NRGI Seas-NVE - Strømlinet A/S - ConMedia - VR Staging -Salesstylling - CCT - Fotograf Lars Reese - Overblik
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.