Nybolig Jægerspris

Udstillingsforretning

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Hovedgaden 22
3630 Jægerspris
Åbningstider

Din lokale ejendomsmægler i Jægerspris (Udstillingsforretning)


Vi samler kræfterne

Vi har valgt at samle kræfterne i en forretning, og har I den forbindelse omdannet vores forretning i Jægerspris til en ubemandet udstillingsforretning. Du kan naturligvis fortsat fange os på både mail, telefon og på fremvisninger, men vi henviser i øvrigt til vores forretning Nybolig Frederikssund, Ny Østergade 5, st., 3600 Frederikssund.

Nybolig i Jægerspris og Frederikssund

Vores mæglere er alle lokale og klar til at fortælle alt om de mange attraktive tilbud, som findes i Jægerspris området, herunder de mange muligheder som natur- og fjordlivet omkring Jægerspris tilbyder.

Vi sælger din bolig i hele Frederikssund kommune.

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med lokalkendskab er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Hos Nybolig Frederikssund er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vi udarbejder en helt personlig handlingsplan for salget af din bolig. Derved får du et godt overblik over salgsforløbet. Det kalder vi sikkerhed og tryghed.

Tilfredse kunder

Det er altid rart at få et skulderklap, når man har gjort det godt, og vores kunders meninger taler for sig selv. Vores kundeanalyser viser, at 9 ud af 10 er tilfredse med Nybolig. Vi arbejder derfor effektivt og professionelt på at få glade kunder, hvad enten de er køber eller sælger. Det skaber resultater.

Overvejer du at købe bolig

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig, hvis du søger bolig i Jægerspris, Skibby, Frederikssund eller Slangerup. Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi.

Vi glæder os til at høre fra dig!

CVR: 42060992

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.