Nybolig Kirke Hyllinge - Skibby

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Kirkevej 2
4070 Kirke Hyllinge
Åbningstider
Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Kirke Hyllinge & Skibby

Hos Nybolig Kirke Hyllinge & Skibby samler vi på tilfredse kunder. Derfor sætter vi kvalitet og service i højsædet. Og vores erfarne og engagerede team står altid klar til en uforpligtende boligsnak og til at hjælpe dig godt videre. Det gælder uanset om du skal købe eller sælge, og uanset boligtype. 

Forretningen er centralt beliggende på Kirkevej 2 i Kirke Hyllinge, og dækker foruden Kirke Hyllinge og Skibby også Skuldelev, Sønderby, Vellerup, Vellerup Sommerby, Ejby, Lyndby, Kirke Sonnerup og Kirke Såby.

Synergi på tværs af vores forretninger

Hos ’Nybolig Kirke Hyllinge & Skibby’ arbejder vi tæt sammen med vores øvrige Nybolig-forretninger i Roskilde, Jyllinge og Stenløse/Ølstykke. Og da vi er i kontakt dagligt med kunder, som søger enten almindelig bolig eller sommerhus i nærheden af fjorden, er du sikret en stor kontaktflade med potentielle købere.

Vil du vide hvad din bolig er værd?

Hvis du er på udkig efter din drømmebolig, går med salgstanker eller du blot ønsker en vurdering af din bolig, så tøv endelig ikke med at kigge forbi os i forretningen eller at give os et kald på tlf. 4640 1111.

Vi har derudover et stort og veludbygget køberkartotek, som sikrer dig adgang til alle vores nye boliger, inden de bliver annonceret offentligt.

Et område fuld af muligheder

Den sydlige del af Hornsherred ligger i et skønt smørhul mellem Isefjord og Roskilde Fjord med motorvej til København – og i kort køreafstand til Holbæk, Roskilde og Frederikssund. Derudover kan Orø nås med kabefærge fra Hammer Bakke i Hornsherred. 

Byerne i området byder på et levende erhvervs- og butiksliv med gode indkøbsmuligheder, skoler, et rigt sports- og foreningsliv og meget andet.

Din boligdrøm begynder her

Valget af ejendomsmægler er en tillidssag. Hos ’Nybolig Kirke Hyllinge & Skibby’ går et stærkt lokalkendskab hånd i hånd med en lige så stærk ambition om at yde vores kunder en service af allerhøjeste kvalitet. 

Ring til os i dag – eller kig forbi os i forretningen – for en uforpligtende snak, og vurdér selv, om vi kunne være den rette partner for dig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 42060992

Læs mere om Nybolig Kirke Hyllinge - Skibby

Pengeinstitut
  • Nykredit
  • Sparekassen Sjælland
  • Spar Nord
  • Arbejdernes Landsbank
  • Totalkredit
Forsikringsselskab
  • Codan forsikring
  • Dansk Boligforsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.