Nybolig Jyllinge

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Østre Centervej 2
4040 Jyllinge
Åbningstider
Man - Tors:
Fre - Lør:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Jyllinge

Vi har stor succes med at hjælpe alle vores kunder i Jyllinge – både hvad angår boligkøb, boligsalg og boligvurdering. Vi sælger både villaer, rækkehuse, villalejligheder, ejerlejligheder, andelslejligheder, fritidshuse, landejendomme og grunde i Jyllinge.

Vi lever af tilfredse kunder

Som ejendomsmægler er vi meget afhængig af tilfredse kunder. Boligsalg og boligvurdering er en tillidssag, og vi lægger derfor stor vægt på at gøre dig glad og tilfreds. Heldigvis har vi altid haft mange glade sælgere og købere, hvilket er vores primære bevis på vores gode service og effektive salgsarbejde – som kommer dig til gode.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos os får du en mægler, som med stor erfaring og dybt lokalkendskab vil kæmpe for, at du får den bedst mulige bolighandel– og vi har et fantastisk køberkartotek, som du kan få glæde af. Vi er naturligvis uddannede ejendomsmæglere - og vi kender Jyllinge og alle dens fantastiske muligheder og tilbud – og vi fortæller gerne dig og din familie om dem.

Hos os får du en troværdig og tryg bolighandel, hvor vi guider dig gennem alle handlens facetter – det gælder selvfølgelig både, når du køber en bolig, skal have lavet en vurdering, eller når du vælger at sælge dit hjem.

Hvad gør du nu?

Hvis du går med salgstanker eller blot ønsker en vurdering af din bolig, så tøv ikke med at komme forbi vores butik eller ringe til os med det samme – tlf.: 46 78 80 88. Vi står klar til at besøge dig allerede samme dag, som du ringer!

Er du på udkig efter din drømmebolig, skal du naturligvis ringe til os med det samme – tlf.: 46 78 80 88. Vi har et meget aktivt og udbytterigt køberkartotek, hvor du får adgang til vores nye boliger – inden de annonceres på Internettet.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 42060992

Læs mere om Nybolig Jyllinge

Pengeinstitut
  • Nykredit
  • Sparekassen Sjælland
  • Spar Nord
  • Arbejdernes Landsbank
  • Totalkredit
Forsikringsselskab
  • Codan forsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.