1 / 21

+ 18

Købsaftale underskrevet
  • Plantegninger
Købsaftale underskrevet

Vesterfælledvej 66C, 3. th. 1799 København V

Ejerlejlighed 83 m2 - kr.
Fakta om boligen
Ejerlejlighed
-
Boligareal: 83 m²
Stue/Værelser: 1/3
Etage: 3. sal
Bygget/Ombygget: 2018
Energimærke:

3V med vestvendt altan og gudeskøn udsigt over Carlsberg Byen!

Velkommen indenfor på Vesterfælledvej 66C,3.TH, dit potentielt næste hjem!
Du får 83 gode m2, fordelt på en super planløsning. Hoveddøren åbner til en rummelig entré med skabsplads til frakker og fodtøj, og herfra er der adgang til de to værelser, badeværelse, køkken og stue. Alt fremstår lyst, åbent og velholdt, og flotte lyse gulve binder hjemmet sammen.
De to værelser giver jer forskellige indretningsmuligheder, alt efter behov. Det største værelse er med sine indbyggede skabe oplagt til soveværelse, mens værelse nummer to kan indrettes med gæste- eller barneseng eller omdannes til hjemmekontor. Alle de faciliteter, som gør hverdagen nemmere, er her selvfølgelig også, for badeværelset har bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler, mens køkkenet kommer med alt i hårde hvidevarer. Overfor køkkenbordet kan I samles om spisebordet, mens der i stuen er plads til sofaarrangement og læse- eller legekrog. Store vinduespartier giver rummet et fantastisk lysindfald og udsigt over københavnske hustage, og altandøren forbinder ude og inde. Altanen kan I fylde med blomsterkrukker, solstol eller cafébord, og herfra kan I nyde den fantastiske udsigt og aftensolen over Carlsberg Byen.
Boligen er beliggende i Krøyer Hus, en nydelig ejendom fra 2018 med al den moderne komfort, det indebærer. Der er parkeringsmuligheder for både bil og cykel, samt elevatoren og gulvvarme. Som beboer i Krøyer Hus, har du tilmed mulighed for leje af foreningens gæstelejlighed når du har overnattende gæster.
Nu kan I blive indbyggere i Carlsberg Byen – et københavnsk kvarter, der virkelig er noget for sig. Her er sørget for alt, hvad man skal bruge til hverdag og weekend, mens resten af København kun er en cykeltur væk. Et hjem for solisten, parret eller den lille børnefamilie, som drømmer om en skøn base midt i storbyen.
Som beboere i Carlsberg Byen har I virkelig alt inden for få hundrede meter. Et udvalg af dagligvarebutikker og detail; daginstitution, skole og fitness; kvalitetskaffe og lækkert bagværk; anmelderroste restauranter; historisk arkitektur og kulturliv; samt et grønt åndehul i J. C. Jacobsens Have. Trænger I til at strække benene på en længere gåtur, så er der ikke langt til hverken Søndermarken eller Vestre Kirkegård, hvor man kan slappe af blandt tætte trækroner. Derudover har I fem minutters gang til Enghave Plads, der om sommeren summer af Vesterbro-liv, og på cykel kan I nemt komme til de andre brokvarterer, Frederiksberg og Indre By. Foretrækker I S-toget, så kan I nemt tage dette direkte fra Carlsberg Station mod øst og vest.

Gode grunde til at købe boligen
1
Vestvendt altan
2
Fantastisk udsigt
3
Super planløsning

Økonomien i boligen

Kontantpris -
Ejerudgift pr. md. -
Udbetaling -
Brutto ekskl. ejerudgift -
Netto ekskl. ejerudgift -

Kontakt

Kontakt

Andreas Rasmussen

Daglig leder Vesterbro & Carlsbergbyen, Salg og Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
43 m
Indkøb:
201 m
Daginstitution:
29 m
Skole:
214 m
Sport og fritid:
773 m
Sundhed:
281 m
Ladestandere:
64 m
Lynladere:
1,36 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.775 kr./md.
Børnehave 2.100 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.