Side 1 af 90

Lejlighed – København

København har været den danske hovedstad i ca. 600 år og fortsætter med at understrege sin vigtighed. Ca. 1,3 mio. indbyggere i Storkøbenhavn og 600.000 i Københavns kommune er med til at gøre København til det, byen er. ”Nordens Hovedstad” er tidligere tilfaldet København og det betyder også, at der ofte er rift om lejlighederne i København. Der er ofte mangel på ejerlejligheder i København og de bliver ofte solgt på rekordtid. Da de københavnske volde blev fjernet omkring 1870, og dermed gjorde plads til bebyggelse, blev der samtidig gjort plads til store grønne områder i byen. Dermed blev der værdsat grønne frirum fra start af og parker som H.C. Ørstedsparken, Botanisk Have og Østre Anlæg skinner igennem i København. Med en ejerlejlighed i København får du lov til at mærke byens energi og travlhed samtidig med at du har mulighed for at koble fra i naturgrønne omgivelser. Lejlighederne i København står i speciel høj kurs, da hver lejlighed bærer på sin egen personlige charme. Bygningerne, områderne og Københavns generelle beliggenhed bevirker at næsten alle lejligheder ligger i storkulturede områder. Hver del af København byder på sin egen personlighed og du vil derfor opleve markante forskelle mellem eksempelvis Østerbro, Vesterbro, Nørrebro og København K. Hver del byder på sin unikke charme og personlighed og alle områder skal opleves.

Ejerlejlighed i København – Byen med sans for detalje

København har haft et hav af forskellige kaldenavne, der både dækker over ”Wonderful Copenhagen”, ”Byen med de skønne tårne” og Nordens Paris. Byen har i årtier oplevet en masse international omtale og opmærksomhed, der ligeledes bevirker lejlighederne i byen. Ejerlejligheder i København står derfor i høj kurs og det er helt berettiget – Det er en storby ud over det sædvanlige. København er en by, hvor der i den grad bliver taget højde for de historiske elementer, områder og bygninger. Der foregår hele tiden en masse byfornyelse, hvor især nye erhvervsbygninger og udbygningen af metrolinjen skubber byen i en ny retning. Men fælles for alle disse byggerier er, at de alle tager hensyn til den københavnske personlighed og historie. København er netop kendt for sine gamle bygninger, historie, personlighed og sammenspillet med nyskabende arkitektur, der stortrives i området.

København – Byen med plads til alt og alle

Med en ejerlighed i København vil du få en lejlighed i et multikulturelt hjerte. København var en gammel handels- og fæstningsby og tjente som en vigtig brik i mange forskellige henseender, ikke blot for Danmark, men i særdeleshed også for Skandinavien. København oplevede i slutningen af årtusindeskiftet en nedadgående økonomisk udvikling, men har sidenhen oplevet en rivende fremgang. En fremgang ud over det sædvanlige, hvor både økonomien er sprudlet og ligeledes det kulturelle. Flere verdenskendte virksomheder har hovedsæde i København, hvilket har placeret København på verdenskortet for internationale vækstmotorer. Med sig bringer disse virksomheder en masse forskellige nationaliteter, som hver især er med til at gøre København til dette frisindede og kulturelle værested. Nationaliteter mødes på kryds og tværs, hvad end det skyldes studie, arbejde eller noget helt tredje. Derfor er det naturligt, at København har denne åbne tilgang til mangfoldighed og multikulturelle accept. Det kommer især til udtryk på de københavnske gader og stræder. Tag en tur i en af de mange parker, tag på museum eller oplev en tilfældig turistattraktion – du vil opleve Københavns åbne arme. Med en ejerlejlighed i København er du nær mange af de mest kendte attraktioner med alt fra det frisindede Christiania, det charmerende Nyhavn, det fortryllende Tivoli eller den eventyrlige Lille Havfrue. Hvis du har lyst til at bo der, hvor tingene sker og tanken om en ejerlejlighed i den københavnske energi og charme lyder som noget for dig, så se blot videre på siden her. Vi viser alle de aktuelle lejligheder til salg i København.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.