• Modelfoto
 • Modelfoto
 • Modelfoto
 • Modelfoto
 • Modelfoto
 • Modelfoto
 • Luftfoto
 • Plantegninger
 • Modelfoto
 • Modelfoto
 • Modelfoto
 • Modelfoto
 • Modelfoto
 • Modelfoto
 • Luftfoto

Fjorddalen 7 Hjarbæk, 8831 Løgstrup

Fritidsbolig 102 m2 1.995.000 kr.
Fakta om boligen
Fritidsbolig
1.995.000
Boligareal: 102 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/3
Bygget/Ombygget: 2022
Grundstørrelse: 899 m²

Fjorddalen i Hjarbæk - nyopført fritidsbolig midt i naturen.

Drømmer du om at blive den glade ejer af et sommerhus. Så er muligheden her. Husene kræver begrænset vedligeholdelse, og vil med den naturskønne beliggenhed også kunne fungere som indbringende udlejningshuse, når man ikke selv benytter dem. Der er desuden være mulighed for at tilkøbe en møbel- og aktivitetspakke, så sommerhushyggen eller udlejningen kan begynde straks. Forventet lejeindtægt mellem 115.000-135.000 kr.

Husene opføres i vandrette fer/not brædder i sorte og brune nuancer, indvendigt hvidmales de rustikkebrædder, så de komplimentere de Troldtekt træbetonplader i loftet. Taget udføres med ensidig taghældning med 2-lags paptag. Vinduerne bliver naturligvis i træ/alu, så den løbende vedligeholdelse er på et minimum. Alt inventar og hårde hvidevarer er leveret af Svane køkkener, som er garant for høj kvalitet. Udvendigt er grunden anlagt med terrasse, græsplæne samt buske i skel.

Skøn beliggenhed med ca. 500 meter til stranden og ca. 1000 meter til havnen. Men derudover har området også en golfbane, og optimale muligheder for lystfiskeri, MTB og paddle board. Hjarbæk er en lille hyggelig havneby med kro, café & brugskunst, ishus, campingplads, golfbane og sommerhuse. En gå en tur på havnen, ofte med Danmarks smukkeste solnedgang som kulisse, er balsam for sjælen.

Fra Fjorddalen er der ca. 500 meter via sti til fjorden, hvor man kan starte og slutte sin dag med en dukkert eller en tur på sit paddle board. Nærmeste nabo er den eftertragtede Hjarbæk Fjord Camping, som bl.a. legepladser, minigolf, swimmingpool og en café. Ejere i Fjorddalen har adgang til alle campingpladsens faciliteter og kan derfor nyde sommeren langs poolen, mens børn eller børnebørnene leger. Til Fjorddalen hører et stort grønt område, som aldrig bliver bebygget, men kan anvendes grundejerforeningen til f.eks. selv at anlægge en petanque- eller fodboldbane, eller blot lade være vild, så naturen og biodiversiteten kan nydes bedst muligt.

Fritidsboligen er praktisk og funktionelt indrettet og her er nemt plads til 6 overnattende personer. Ved indgangspartiet ligger et værelse og et badeværelse med bruseniche. Fra entréen går man videre ind i en åben gang, der giver indgang til endnu et værelse med eget badeværelse. Køkken/alrum og stuen ligger i åben forbindelse med flere udgange, så ude-/ og indelivet smelter sammen, så der kan hygges med familie og venner. Køkkenet er med mørke fronter, der giver huset karakter og kant. Der er mange skabe og skuffer samt bordplads, så flere kan hjælpe til med madlavningen og andre hyggeprojekter i køkkenet. De mange vinduer og to terrassedøre lukker masser af lys indenfor, og udsigten er åben ud over området med marker og landskab. Fra det åbne fællesrum er der indgang til et 3. værelse og en alkove. Til huset hører et skur, der er adgang til fra den overdækkede terrasse.

Ved køb inden 1. maj 2024 medfølger der vildmarksbad med i prisen.

Gode grunde til at købe boligen
1
25 nye og topmoderne sommerhuse
2
Vildmarksbad-køb inden 1/5
3
En investering i både opsparing og kvalitetstid med familien

Økonomien i boligen

Kontantpris 1.995.000
Ejerudgift pr. md. 1.196
Udbetaling 100.000
Brutto ekskl. ejerudgift 11.590
Netto ekskl. ejerudgift 9.198

Kontakt

Kontakt

Henrik Vesti Gottschalck

Projektchef
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
527 m
Indkøb:
2,83 km
Daginstitution:
2,41 km
Skole:
2,47 km
Sport og fritid:
2,12 km
Sundhed:
2,3 km
Ladestandere:
9,28 km
Lynladere:
9,86 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Viborg Kommune

INDBYGGERE

97.472

GRUNDSKYLD

11,500‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

25

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.927 kr./md.
Børnehave 2.030 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.