1 / 51
Tilmeld
Tilmeld
Tilmeld

Åbent hus med tilmelding

Model.Pictures[1].Description

+ 49

  • Plantegninger
  • Plantegninger
  • Plantegninger
ÅBENT HUS

Bregnedalsvej 8 Gestelev, 5750 Ringe

Landejendom 112.699 m2 3.900.000 kr.
Tilmeld
Tilmeld
Tilmeld

Åbent hus med tilmelding

Fakta om boligen
Landejendom
3.900.000
Boligareal: 236 m²
Driftsbygninger: 153 m²
Kælderstørrelse: 7 m²
Stue/Værelser: 2/6
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1901/1993
Grundstørrelse: 112699 m²
Energimærke:

Naturperle på Midtfyn, 7 min. til skole og indkøb og 20 min. til Odense

Denne smukke ejendom er beliggende på skønne Midtfyn midt i smukkeste natur med egen skov, 3 søer og Sallinge Å, danner skel mod syd. Ejendommen er et paradis for naturelskere, jægeren, men giver også mulighed for eget dyrehold.
Særligt for netop denne ejendom er den helt rolige beliggenhed på stille vej, og uden gener fra solcelleparker, vindmøller, motorveje eller støjende naboer. Ejendommen ligger alligevel kun 7 min. fra Skole i Ringe by, hvor der ligeledes er et væld af indkøbsmuligheder samt togforbindelser. Skal man til Odense kan dette gøres på små 20 min.

Boligen
Den rummelige og godt indrettet bolig indeholder, fin entré/ hall med adg. til gæstetoilet, dejlig pejsestue/ kontor som rummet anvendes til i dag, samt stor lys opholdsstue. Rummene har smukke originale plankegulve og hele boligen har højt til loft ca. 2,6 m. Stueplan rummer ligeledes stort køkken/alrum ca. 60m2, samt et gæsteværelse. Fra køkken/alrum er der adg. til en fantastisk lys og smuk helårsudestue. Rummet anvendes i dag som multirum/ krearum, og der er udg. til dejlig vestvendt aftensolsterrasse. Herudover er der et rummeligt bryggers/ baggang, hvor der er adg. til stort badeværelse med brus.
1. sal har synlige smukke originale bjælker, og er indrettet med lille repos, 2 meget store og skønne børneværelser, hvoraf det ene har udgang til egen altan med smuk udsigt og haven og skov. Der er et godt badeværelse med brus, samt et stort master-bedroom ligeledes med udsigtsaltan, til den smukke morgensol.

Ejendommmen
Selve ejendommen er opført i 1902 med smuk kampestenssokkel, huset fremstår med vandskuret ydrevægge og sprossevinduer. Ejendommen er løbende passet og vedligeholdt og ejendommens stråtag efterses af tækkemand på årlig basis for at sikre god vedligeholdelse. Stråtaget er ca. oplagt i 1997 og forventet restlevetid er ca. 15 år.
Ud over boligen er der et udhusbygning på ca. 150 m2, som indeholder, garage, multirum/ grovkøkken, fyrrum med nyere pillefyr, samt et stort værksted og plads til diverse fornødne havemaskiner. På udhus er der oplagt solceller til egen produktion af strøm.

Grunden
Jordstykket er primært udlagt som ren naturgrund, bestående af ca. 9 ha skovareal, primært bestående af eg-bøg-ask og lind samt lidt granskov. Skoven er præget af ønsket om at skabe optimale forhold for dyreliv, og lave rum hvor den smukke omkringliggende natur kan opleves. Omkring huset er der anlagt stort parkeringsareal, flere gode terrasser, så der altid kan findes en sol eller skyggeplet. Herudover er der stor græsplæne til hygge og leg, masser af frugttræer og mulighed for genetablering af den store nyttehave.

Går I og søger en fantastisk og unik naturejendom i det Midtfynske, så kunne denne perle måske være noget for Jer. Vi viser meget gerne frem efter nærmere aftale herom. Nuværende ejer er også ejendomsmægler som primært vil forestå fremvisninger. Glæder os til at kunne vise denne smukke ejendom frem. Kontakt venligst Nybolig Ringe 6262 3200 eller direkte til Anders, 3068 6780.

Gode grunde til at købe boligen
1
Naturskøn beliggenhed
2
Ca, 11,5 ha jordstykke
3
236 m2 god indretning

Økonomien i boligen

Kontantpris 3.900.000
Ejerudgift pr. md. 2.134
Udbetaling 195.000
Brutto ekskl. ejerudgift 23.082
Netto ekskl. ejerudgift 18.116

Kontakt

Kontakt

Anders Askov Jensen

Salg og vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
517 m
Indkøb:
4,56 km
Daginstitution:
2,09 km
Skole:
2,22 km
Sport og fritid:
2,09 km
Sundhed:
4,26 km
Ladestandere:
1,62 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Faaborg-Midtfyn Kommune

INDBYGGERE

52.291

GRUNDSKYLD

8,500‰

KOMMUNESKAT

26,10%

SKOLER

9

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.582 kr./md.
Børnehave 2.182 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.