1 / 45

+ 42

Revsørevej 14 Vormark, 5874 Hesselager

Landejendom 37.075 m2 5.975.000 kr.
Fakta om boligen
Landejendom
5.975.000
Boligareal: 246 m²
Driftsbygninger: 81 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 2/4
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 2009
Grundstørrelse: 37075 m²
Energimærke:

Veludført bindingsværksejendom på Østfyn

I naturskønne og landlige omgivelser akkurat uden for Hesselager ligger denne nyere opførte landejendom i bindingsværk og med stråtag, som i kraft af sin tilblivelse i 2009 rummer et lyst, tidssvarende og indflytningsklart interiør. I forlængelse af stuehuset er der et værksted med gulvvarme, og yderligere er der en matchende bygning med garage og carport og udnyttet loftrum. Bebyggelsen er omkranset af skov og friland, og den anseelige grund består ydermere af en prydhave samt vild natur og skov, der skaber en malerisk kulisse omkring den charmerende ejendom. Mod øst er der kig til Storebælt. På trods af den ugenerede beliggenhed på landet tilgodeser nærmiljøet ethvert behov med velassorterede fornødenheder og nærliggende badestrande.
Landlig idyl, natur og havkig
Den omfattende grund på 3,7 hektar har ideelle betingelser for en fuldkommen uforstyrret tilværelse på landet. Huset er omkranset af stenbede med stedsegrønne buske foruden solrige terrassemiljøer, en køkkenhave og et drivhus. Haven består derudover af en anseelig græsplæne såvel som vildtvoksende natur, og store, skovbevoksede områder indrammer grunden til tre sider. De naturskønne omgivelser tiltrækker rådyr, fasaner og harer, som dagligt frekventerer på grunden, og der opleves et pragtfuldt panorama over landskabet mod øst, hvor vandet i Storebælt gør sig bemærket i horisonten.
Moderne komfort med historisk islæt
Ejendommen på Revsørevej 14 emmer af historisk ophav med en facade af bindingsværk, sprossede vinduer og stråtag. Det traditionelle udtryk er imidlertid opstået i en nutidig kontekst, hvorfor ejendommen er af høj karat, opbygget i gedigne materialer og ligeledes velisoleret. Vinduer og døre er fra Velfac, og boligen opvarmes med jordvarme. Stråtaget er brandsikret.
Inden døre fortsætter den behagelige atmosfære og gennemførte antikke æstetik. I stueetagen er der gulvvarme overalt, og efter ankomsten i entréen træder man hurtigt ind i det store opholdsmiljø, hvor køkkenet forener sig med stuen. Her strømmer dagslyset ind og på tværs af det store rum, som også har kig til førstesalen. Charmen er fastholdt af rustikke, tværgående loftsbjælker. Bjælkerne er gennemgående i huset, og det samme er de lyse plankegulve af douglasfyr. Køkkenet fra Tvis fremstår pænt med en central kogeø, der vidner om dets funktion som samlingssted.
Der er åben forbindelse til yderligere en stue, hvor lysindfaldet er som intet andet sted i hjemmet, og glasset løfter ligeledes sløret for udsigten over frilandet. Endelig rummer stueetagen også et værelse, et bryggers og et badeværelse med bruseniche og to håndvaske. Førstesalen er allokeret til tre værelser, et badeværelse og en stor repos. Det ene værelse har direkte adgang til et walk-in-closet samt dør ud til en østvendt altan.
Fynsk friland
Ejendommen er velplaceret på Østfyn få kilometer udenfor Hesselager. Her er omgivelserne præget af åbne vidder og skove, og man befinder sig tillige nær vandet og badestrandene ved Bøsøre, Kongshøj og Lundeborg. Samtidig ligger ejendommen tæt på alle dagligdagens fornødenheder, og Hesselager byder på alt det, en børnefamilie har brug for, så man tilgår nemt både skole, pasningstilbud, indkøbsmuligheder samt et stort lægehus. Endvidere er der en kort køretur til både Svendborg og Nyborg og således også nem adgang til motorvejen.

Gode grunde til at købe boligen
1
Flot bindingsværksejendom
2
Den smukkeste natur
3
Kort afstand til badestrand

Økonomien i boligen

Kontantpris 5.975.000
Ejerudgift pr. md. 2.515
Udbetaling 300.000
Brutto ekskl. ejerudgift 34.295
Netto ekskl. ejerudgift 27.078

Kontakt

Kontakt

Lars Lyster

Ejendomsmægler MDE, Valuar
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
1,39 km
Indkøb:
2,95 km
Daginstitution:
2,04 km
Skole:
2,09 km
Sport og fritid:
3,12 km
Sundhed:
2,45 km
Ladestandere:
4,9 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Svendborg Kommune

INDBYGGERE

59.727

GRUNDSKYLD

8,800‰

KOMMUNESKAT

26,30%

SKOLER

11

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.823 kr./md.
Børnehave 2.071 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.