Et nyt kapitel venter når børnene flytter

Da børnene flyttede, var det begyndelsen på noget helt nyt for Astrid og hendes mand. De flyttede tættere på naturen, uden at det gjorde den daglige tur til arbejde besværlig. 

Jeg, min mand og vores fire børn har i mange år boet i en stor muremestervilla i Valby. Nok sådan en bolig, som mange ikke ville skille sig af med. Men som årene gik trængte den til stadig mere vedligeholdelse, og den begyndte at trække tænder ud. Vi havde ikke rigtig råd og overskud til at blive ved med nye projekter.

Nogenlunde samtidig er vores to ældste drenge ved at flyttet hjemmefra. Vores næstældste søn flyttede i en lejlighed i København, og for også at hjælpe vores ældste søn på vej, beslutter vi os for at købe en etværelseslejlighed til ham på Frederiksberg. Den kan vores to piger også få gavn af senere.

Bliv klædt på til forældrekøbet her

Men i takt med et hus, der bare føltes større og større, tænkte min mand og jeg, at det måske var på tide at lede efter en ny bolig.

Fokus på beliggenhed og transport

Efter at have været på udkig på boligmarkedet, fandt vi et hus i Brøndby Strand, som er godt forbundet med S-tog til København, hvor både min mand og jeg arbejder. Vi faldt hurtigt for Brøndby Strand. Der er blandede holdninger til Brøndby Strand, men vi elsker det. Vi har fundet en bolig, der ligger tæt på vand og strand – og mangfoldigheden gør det hyggeligt. Og så ligger det kun 15 kilometer fra Danmarks Radio, hvor jeg arbejder. Det betyder, at jeg kan cykle til arbejde og nyde den friske luft og fuglekvidder. Det er en dejlig start på dagen.

Vi faldt hurtigt for Brøndby Strand. Der er blandende holdninger til Brøndby Strand, men vi elsker det. Vi har fundet en bolig, der ligger tæt på vand og strand – og mangfoldigheden gør det hyggeligt.
Astrid

Ny og bæredygtig bolig

Vi så en klar fordel i at flytte, når en del af børnene alligevel gjorde det samme – og mens vi stadig er friske. Vi ville have noget, der var nemt og vedligeholdelsesfrit. Og så trak det væsentligt op, at det hus, vi nu bor i, er et nulenergi hus, som er selvforsynende med strøm fra solceller.

Det har givet os frihed at flytte, og så tror jeg også, at det er en fin læring for vores børn, så de lærer, at livet kræver løbende tilpasning – og at det ikke er så farligt endda.

Står du med nogle af de samme overvejelser som Astrid og hendes mand, kan I få inspiration her til at komme videre.

Find din lokale Nybolig mægler

Astrid

Brøndby Strand
Da Astrid og hendes mands børn flyttede hjemmefra, 
startede en revurdering af parrets livssituation.
Sammen er de flyttet fra en gammel og renoveringskrævende villa,
til en bolig i Brøndby Strand.
Her kan passionen for musik og naturliv udfoldes til fulde.
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.