Side 1 af 3

Huse i Dragør

Drømmer du om hus og have og et hjem, hvor der er plads til flere og mere?

I Dragør går drømme i opfyldelse, her skal I ikke gå på kompromis. I Dragør kan du få et hus, hvor der er plads til hele familien og samtidig være tæt på vandet, naturen og byen.

Med et hus i Dragør er hele familien tæt på byen, hvor der er gode transportmuligheder, skoler, og så er centrum af København ikke længere end en togtur væk. Gå på opdagelse her på siden, hvor du finder et stort udvalg af huse til salg i Dragør.

Dragør Kommune består i dag af to byer, Dragør og St. Magleby på Amager, der er ca. 12 km fra Københavns Centrum med flere end 12.000 indbyggere (2019)

Med et hus i Dragør er du tæt på naturen, vandet og byen

Med et hus i Dragør skal du ikke gå på kompromis. Du får det hele. Du får nemlig et rummeligt hus og en have, hvor der er plads til flere og mere, og desuden har du mulighed for at nyde naturen og vandet i trygge og stille omgivelser, hvor du er tæt på mark, skov og strand. Her byder en masse naturoplevelser sig til på vandrestierne og cykelruterne, der er med til at binde vandet og landet sammen. Her er der rig mulighed for at starte en aktiv fritid for hele familien – både for de store og de små.

Velbevaret kulturmiljø i Dragør

Udover naturaktiviteter byder Dragør også på en masse kulturoplevelser med museer, caféer og restauranter. Dragør er kendt for dens charmerende gader og stræder og især for byens velbevarede historiske bygninger i St. Magleby, hvor smukke og idylliske brostensbelagte og malede huse hvert år tiltrækker danske og udenlandske turister.

Derudover skal du ikke glemme, at du kun er 12 km væk fra Rådhuspladsen og alle shoppingmulighederne i København. Du er altså kun en bustur eller cykeltur væk fra centrum, og alt hvad storbybylivet byder sig med et hus i Dragør.

Personlig rådgivning i Nybolig

I Nybolig bestræber vi os på at give dig personlig rådgivning. Vi har dine behov i mente og rådgiver dig med al vores ekspertise indenfor området. Har du spørgsmål til boligkøb, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan hjælpe dig på vej imod dit næste boligkøb i Dragør.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.