Side 1 af 19

Hus – Horsens

Horsens kan, med sine 58.646 indbyggere (2018), kalde sig for Danmarks 8. største by. Det er en smuk og idyllisk by, der ligger i forlængelse af den henrivende Horsens Fjord.
I fjorden ligger der blandt andet de små øer; Vorsø, Hjarnø og Arø.
Horsens er en fremragende kombination af historie, byliv, kultur og natur – et hus i Horsens giver dig både privatlivets fred og den fantastiske summen fra byen.

Hus i Horsens – Historie og harmoni

Byens historie strækker flere hundrede år tilbage, og byen bliver nævnt første gang i det 12. århundrede. Dengang var byen yderst betydningsfuld med dens utallige klostre og fæstningsanlæg, der lagde grobunden for Horsens. Byen udviklede sig til at blive en vigtig handelsby grundet sin geografiske placering i det midtjyske.

Byen havde fremragende handelsmuligheder, hvor den tilhørende skibsfart satte Horsens på landkortet og området omkring Horsens udviklede sig og i dag er byen blandt andet kendt for sine smukke, historiske kirker.

Bevæger du dig lidt udenfor bygrænsen mødes du af skønne naturlige omgivelser og oplevelser. Du kan med rette besøge Folkeparken i Brædstrup, Blomsterhaven i Boller Slotspark eller Fængselsparken. Hvis du er mere til de maritime elementer, kan du tage en tur ud til Horsens Fjord og derfra besøge de fantastiske øer, Vorsø, Hjarnø og Alrø.

Horsens er en by, der vægter kombinationen og forholdet mellem by og natur højt. Det er en harmonisk sammensætning mellem natur og industri, der blev understreget ved ”Den Genopfundne Bro”. Broen blev gravet fri i 2014 efter at have været begravet i 85 år og nu fremstår broen ny, flot og elegant. Broen går over Gudenåen og er et fantastisk eksempel på, hvordan man kan kombinere den industrielle ingeniørkunst med naturens fantastiske områder. Det er i særdeleshed den fantastiske kombination af historie, byliv og natur, der sætter huse i Horsens i høj kurs.

Horsens – En by med liv og energi

Med et hus i Horsens er du ikke blot blandt idyllisk natur og historiske bygninger.
Der er ligeledes fantastiske, kulturelle områder, hvor du kan besøge forskellige museer, store koncertsteder eller opleve det fantastiske handelsstrøg City Horsens eller bytorvHORSENS.

Det er især ved de kulturelle oplevelser, at Horsens udmærker sig. Byen har tidligere budt velkommen til adskillelige verdensstjerner.
Det gamle statsfængsel i Horsens er blevet omdannet til en stor kulturinstitution under navnet FÆNGSLET og kan byde på alt fra museumsbesøg og koncerter til store møder og arrangementer.

Hvis du drømmer om et hus i Horsens, kan du med rette kontakte din lokale Nybolig mægler. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig med boligsøgningen
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.