Side 1 af 3

Sommerhus – Juelsminde

Juelsminde er en lille lysthavnsby i Østjylland og er med sine 3.992 indbyggere (2018) den andenstørste by i Hedensted Kommune. Byen er i særdeleshed kendt for sine fantastiske badestrande og sit hyggelige og lokale byliv med masser af charme og god energi.

Sommerhus i Juelsminde – En kort og fantastisk historie

Juelsminde har som by en kortere historie, hvor det menes, at byen fik navnet fra den gamle færgegård, der blev bygget på godset, Paldsgård.
Det var Kammerherre, Niels Juel Reedtz, der opsatte et træskilt over indgangsdøren med skriften ”Juels-minde, bygget af Niels Juel Reedtz”.

Oprindeligt er Juelsminde en fiskeriby og det prægede især byens udvikling. Danmarks første eksportforening blev oprettet af fiskerne i 1904 og der blev opført et stort kølerum bestående af is fra tilfrosne søer omkring Barrit.

Juelsminde har altid været en stolt sejlsportsby, hvor der tidligere blev dystet i kapsejlads i Juelsminde Bugten. Glæden for havet og sejlads har haft stor betydning for byens udvikling og personlighed, hvor glæden for havet skinner igennem.

Juelsminde – Når badestrand og idyl skal være perfekt 

Juelsminde forekommer måske som en lille by i det østjyske, men byen har alt, hvad hjertet måtte begære. Der er alt fra museer og spændende udstillinger til historiske kirker og fantastiske fortællinger.
Besøg eksempelvis historiske steder som Uldum Kær, den historiske Uldum Mølle eller Galgebakken i Bjerre.

Juelsminde bliver omkredset af henrivende natur, hvor der både er kyststrækninger og indbydende hav så langt øjet rækker samt eventyrlige haver og parker, der byder på fortryllende omgivelser og en masse hyggelige stunder – et sommerhus i Juelsminde bringer dig tæt på det hele.

Hvis du har fået en drøm om et sommerhus i Juelsminde kan du med rette tage kontakt til din nærmeste Nybolig - så vil vi hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.