1 / 34

+ 31

Solgt
Solgt

Damvej 26 8471 Sabro

Villa 151 m2 - kr.
Fakta om boligen
Villa
-
Boligareal: 151 m²
Stue/Værelser: 2/5
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1986
Grundstørrelse: 979 m²
Energimærke:

Lys og moderniseret kvalitetsvilla i Sabro

Skal jeres næste hjem tilbyde moderne indretning og lækre features? Så tag et kig nærmere på Damvej 26 - her får I en åben og lys villa, hvor alt er moderniseret med øje for detaljen. Villaen byder blandt andet på et fantastisk køkken-alrum, tre gode værelser og en skøn udestue. Alt sammen på en god adresse i Sabro med kort afstand til skole, indkøb og Aarhus, der er perfekt, hvis du f.eks. pendler.

Selve ejendommen er opført i 1986, men er løbende moderniseret, så man ved første øjekast får tankerne hen på en moderne villa. Det afspejler sig i de flotte materialevalg med sort/hvid-tema flere steder og en planløsning, der er ideelt til den moderne børnefamilie.

Gennemgående ens gulve, akustiklofter med spots og fortrinsvist hvidmalede vægge er nogle af de karaktertræk, der kendetegner boligen. Både køkkenalrum og stue er indrettet med lofter til kip og ovenlysvinduer, der tilføjer en imponerende lysindfald og lethed til rummene.

Alrummet er et fantastisk sted til samvær med familien. Den åbne forbindelse til køkkenet giver jer mulighed for både at have madlavning og andre aktiviteter i gang på samme tid. Køkkenet er ligesom resten af boligen yderst stilfuldt indrettet med hvide elementer, sort bordplade og komplet med to ovne.

Alrummet er forbundet til stuen via en skydedør, som giver jer mulighed for at lukke af, hvis I har brug for det. Her kan oplagt indrettes en fjernsynsstue, og så kan I bruge den skønne udestue til at læse en bog eller dykke ned i en hobby.

Boligen tæller i alt tre gode værelser, og i tillæg hertil finder I både et lækkert badeværelse samt et toilet, der ligeledes er flot moderniseret. Det samme gælder også for husets bryggers og entré, der begge tilbyder et stilfuldt udtryk med smukke, grå fliser, som blandt andet også er at finde i alrummet.

Velholdt, hyggelig og frodig - sådan kan den dejlige have beskrives. Den er velpasset, og farverige blomsterbede samt træer bidrager til en hyggelig stemning. Rundt om hele huset er der lagt fliser, så I altid kan finde jer en solrig krog, hvor I kan slå jer ned. Til ejendommen følger desuden en garage med et disponibelt rum.

Med nøgle til Damvej 26 vil I have alle hverdagsfaciliteter inden for kort afstand. Det tager blot fem minutter at gå til Sabro-Korsvejskolen, og det samme gør sig gældende for indkøb i Rema1000. I byen er der desuden også pasningstilbud for de små, idrætshal og nem adgang til Aarhus via Viborgvej, som ligger lige om hjørnet.

Kontakt os for en fremvisning.

Gode grunde til at købe boligen
1
Fantastisk beliggenhed
2
Arkitekttegnet bolig
3
Flot renoveret

Økonomien i boligen

Kontantpris -
Ejerudgift pr. md. -
Udbetaling -
Brutto ekskl. ejerudgift -
Netto ekskl. ejerudgift -

Kontakt

Kontakt

Anders Pilgaard Vinther

Daglig leder, Ejendomsmægler
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
230 m
Indkøb:
383 m
Daginstitution:
262 m
Skole:
525 m
Sport og fritid:
263 m
Sundhed:
5,53 km
Ladestandere:
365 m
Lynladere:
4,19 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Århus Kommune

INDBYGGERE

367.095

GRUNDSKYLD

6,000‰

KOMMUNESKAT

24,52%

SKOLER

45

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.687 kr./md.
Børnehave 2.032 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.