• Plantegninger

Søren Nielsens Vej 6 Bjerre, 8783 Hornsyld

Villa 193 m2 1.595.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
1.595.000
Boligareal: 193 m²
Stue/Værelser: 1/5
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1976/2016
Grundstørrelse: 830 m²
Energimærke:

Flot og rummelig familievilla på stille villavej

Velkommen til Søren Nielsens Vej 6, en smuk og rummelig familievilla beliggende i det charmerende område Bjerre. Denne velholdte ejendom strækker sig over to etager og er designet med familielivet for øje. Med en idyllisk placering på en stille villavej og et væld af faciliteter, vil du straks føle dig hjemme, så snart du træder ind ad døren.

Ejendommen byder dig velkommen med et praktisk bryggers, der har direkte adgang til køkkenet og den indbydende entre, hvor du kan modtage gæster. Det lyse og rummelige køkken, som smelter sammen med stuen, indbyder til madlavning og fællesskab, og med rigelig plads omkring spisebordet kan måltiderne nydes i godt selskab. I køkkenet finder du desuden en hyggelig brændeovn, der skaber en varm atmosfære. Stuen er perfekt til afslapning og hyggelige stunder med familien. På stueetagen finder du også et praktisk badeværelse og et kontor, som kan anvendes som hjemmearbejdsplads eller gæsteværelse. På førstesalen er pladsen udnyttet optimalt med en rummelig repos, et velfungerende badeværelse, to identiske børneværelser, et stort soveværelse og et mindre værelse. Udenfor venter en skøn sydvendt have, perfekt til udendørs aktiviteter og afslapning. Den store græsplæne giver masser af plads til leg, mens den hyggelige terrasse indbyder til udendørs spisning og sommerhygge med venner og familie. Du vil elske at tilbringe solrige dage og aftener her. I haven findes også et stort værksted med redskabsrum, hvor du kan udfolde dig kreativt.

Med denne beliggenhed har du gode transportmuligheder til de omkringliggende byer, og bussen til skolen standser næsten lige udenfor døren. I kort afstand fra boligen ligger Hornsyld, hvor du finder både sportsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Området omkring Bjerre er præget af en fantastisk natur med bakkede landskaber og store skovområder. Her kan du udforske Danmarks bedste MTB-spor og nyde en picnic ved den smukke skovsø. Derudover ligger den populære naturbørnehave Skovtrolden, den gode Bjerre Slagter og Hornsyld indenfor kort afstand. Hornsyld byder på alt, hvad du har brug for i din hverdag, inklusive skole, svømmehal, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Bjerre er et skønt lokalsamfund med et stærkt fællesskab og et aktivt foreningsliv med musikfestivaler og andre arrangementer. Der er kun 10-15 minutters kørsel til Horsens og motorvejen, og busstoppestedet ligger lige ved døren.

Gode grunde til at købe boligen
1
Rummelig familievilla
2
Lavt energiforbrug
3
Aktivt landsbysamfund

Økonomien i boligen

Kontantpris 1.595.000
Ejerudgift pr. md. 1.608
Udbetaling 80.000
Brutto ekskl. ejerudgift 9.135
Netto ekskl. ejerudgift 7.274

Kontakt

Kontakt

Kasper Egede Glyngø

Daglig leder, Partner
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
312 m
Indkøb:
2,93 km
Daginstitution:
151 m
Skole:
3,23 km
Sport og fritid:
397 m
Sundhed:
3,48 km
Ladestandere:
2,73 km
Lynladere:
5,81 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Hedensted Kommune

INDBYGGERE

47.725

GRUNDSKYLD

7,900‰

KOMMUNESKAT

25,52%

SKOLER

21

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.921 kr./md.
Børnehave 2.805 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.