Nybolig Bruuns Bro Lejligheder

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
M.P. Bruuns Gade 3
8000 Århus C
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Aarhus C

Rådgivning i særklasse
Nybolig Bruuns Bro Lejligheder har siden starten af 2004 sat en ære i at give både sælgere, købere og lejere den bedste rådgivning.
Vi har specialiseret os i salg af ejerlejligheder, byhuse og andelslejligheder, da vi ønsker at tilbyde vores kunder en dybdegående viden og en målrettet indsats. Det har resulteret i et særdeles godt netværk, gode salgsresultater og hurtige boligsalg.
 
 

Trygt og nemt
Nybolig Bruuns Bro sætter kundens behov forrest. Derfor er tryghed vores nøgleord, når det kommer til lejlighedssalg og rådgivning. Som kunde hos os tilbyder vi dig derfor flere fordele, som skal gøre dit boligsalg så nemt som muligt. Jo nemmere vi kan gøre dit boligsalg, desto mere tryg vil du føle dig.

Danmarks mest sælgende Nybolig forretning
De seneste 14 år har vi været Danmarks mest sælgende Nybolig-forretning. For dig betyder det et hurtigt salg af din ejerlejlighed eller byhus.
Vores gode resultater skyldes vores stærke team af erfarne ejendomsmæglere, heraf 5 ejendomsmæglere og 1 specialuddannet valuar.
Således sikrer vi os at din bolig prissættes korrekt og efterfølgende sælges hurtigt til den mest fordelagtige pris.

Eksperter i projektsalg
Aarhus er en by i rivende udvikling, hvor mange nye projektbyggerier er skudt op. Hovedparten af dem har vi solgt, og derfor er vi blandt de mest erfarne projektmæglere i byen.

Solgt eller gratis
Hos Bruuns Bro ved vi, at vi kan sælge din bolig.
Derfor tilbyder vi dig naturligvis gerne konceptet "solgt eller gratis". Med "solgt eller gratis" skal du ikke betale én krone, før vi har solgt din bolig. Det er vores måde at garantere dig økonomisk tryghed under et boligsalg.

Bruuns Bro fordele

 • Danmarks mest sælgende Nybolig-forretning
 • Ejerlejlighedseksperter med salg af lejlighed og byhus i Aarhus C fra Bruuns Bro
 • Solgt eller gratis
 • Specialiserede ejendomsmæglere – ejerlejligheder og projektsalg
 • Rådgivning af forældrekøb, herunder virksomheds-skatteordning
 • Udlejningsekspertise og formidling af lejeboliger

Forestår udlejning af lejligheder
Hos Nybolig Bruuns Bro kan vi desuden forestå udlejning af lejligheder i Aarhus. Vi har udviklet et udlejningskoncept, hvor vi kan hjælpe dig med at finde en lejebolig, og endvidere står for udlejning af enkelte lejeboliger eller større ejendomsprojekter i og omkring Aarhus C.

Gratis rådgivning og boligvurdering
Det er en stor beslutning at flytte. Hvad enten det er med henblik på at skulle sælge, købe eller leje bolig. Hos Bruuns Bro er du derfor altid velkommen til at kigge forbi forretningen for en uforpligtende samtale eller kvalificeret rådgivning. Hos os hjælper vi ikke kun med salg, vi er også erfarne rådgivere, når det kommer til køb og udlejning. Har du behov for at vende din boligsituation med en erfaren rådgiver, eller er du i tvivl om det rette tidspunkt til et lejlighedssalg, eller ønsker du at vide, hvor meget din bolig er værd, kan du altid kontakte os på tlf. 86 17 40 11 eller bestille en salgsvurdering her.

Vi glæder os til at hjælpe dig med netop din boligdrøm.

 

 

 

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 33017839

Læs mere om Nybolig Bruuns Bro Lejligheder

Realkreditinstitut
 • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit
 • Arbejdernes Landsbank m.fl.
Forsikringsselskab
 • Codan
Andre
 • SEAS
Finansiering
 • Nykredit og Totalkredit
Forsikring
 • Codan
Annoncering
 • Ingen
Andre ydelser
 • SEAS
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.